16 / 07 / 2024

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Temmuz 2024? 14 günlük memur emeklisi enflasyon farkı ne zaman yatırılacak?

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Temmuz 2024? 14 günlük memur emeklisi enflasyon farkı ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca kişi zamlı emekli maaşını beklerken, zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağı da belli oldu. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli maaşını bekleyenler hemen bakın...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


 

Milyonlarca emeklinin zamlı maaşlar ile ilgili araştırmaları sürerken, pek çok kişi de hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde belli olan 6 aylık enflasyon farkı sonrasında; memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 oranında zam alacakken, SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranları ise yüzde 24.73 şeklinde açıklanmıştı.

Peki milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı maaşlar hesaplara ne zaman yatırılacak? Temmuz 2024'te zamlı emekli ve memur maaşları hesaplara yatırılacak mı? Memur ve emekli aylıklarında farklar ne zaman hesaplara yatırılacak? 

Bu yılın Ocak - Haziran aylarını kapsayan ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen zamdan sonra senenin 2. yarısını kapsayan Temmuz-Aralık ayları arasında yapılan memur ve emekli zam farklarının hesaplara ne zaman yatırılacağı da merakla bekleniyor. Milyonlarca memur ve emekliler zamlı maaşlar ne zaman yatacağını araştırırken, aynı zamanda 2024 Temmuz'da zamlı emekli ve memur maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı da merak ediliyor. Peki memur ve emekli aylıklarında farklar hangi tarihte yatırılacak?

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Temmuz 2024? 14 günlük memur emeklisi enflasyon farkı ne zaman yatırılacak?

MAAŞLARDA SON DAKİKA

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği 2024 temmuz ayı emekli maaşı zammının belli olmasıyla birlikte, zamlı maaşların 17 Temmuz 2024 ttarihinden itibaren hesaplara peş peşe yatırılması bekleniyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre memur ve memur emeklilerinin aylıkları ayın 15'inden sonra yatması nedeniyle 1 Temmuz-14 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki fark tutarlarının hesaplanıp yatırılması bekleniyor.

Ayrıca geçtiğimiz Ocak'ta yapılan zamlardan sonra maaş farkları şubat ayının ilk haftasında yapılmıştı. SSK kapsamında emekli olan vatandaşların ödemesi 6 Şubat 2024 tarihine, Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşların ödemesi ise 7 Şubat 2024 tarihinde yapılmıştı.


EN DÜŞÜK MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN MAAŞI NE KADAR?

Memurların resmi olarak  açıklanan enflasyon verileri doğrultusunda toplu sözleşme ile beraber yüzde 19,31 oranında maaş farkları oluştu. En düşük emekli memur maaşı 14.740 Türk Lirası'ndan 17.586 Türk Lirası'na çıktı. Bekar bir memurun maaşı 30 bin 372 Türk Lirası'ndan 36.236 Türk Lirası'na,  evli bir memurun ise 32.860 Türk Lirası'ndan 39.205 Türk Lirası'na  çıktı.

 

'Arsadan ev’ projelerine talep katlandı: Ruhsatsız satışlara dikkat, mağdur olmayın! 

Kayseri'de 6 milyonluk konutun kira getirisi 25 bin iken, İstanbul'da 4.5 milyon TL'lik konutun kira getirisi 30 bin TL

Merkez Bankası açıklamıştı... Dolar 37 TL...


Geri Dön