Kent Haberleri

Emekli maaşı hesaplamalarında şiddetli deprem! Maaşlara ne kadar zam gelecek? Kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması!

Emekli maaşı hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması...Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri arama motorlarında da sık sık araştırılıyor

Milyonlarca emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli vatandaşlar ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 defa zam alıyorlar. 2023 yılının Ocak ayına adım adım yaklaşırken gözler şimdi de memur ve emekli zammına çevrildi. 

Emekli maaşı hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması...
 

Milliyet'te yer alan habere göre, emekli zammı yeni yıla kısa bir süre kalmışken arama motorlarında sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli vatandaşlar yeni yılın ilk zammını 2023 yılının Ocak ayında alacaklar. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının kaç lira olacağı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Asgari ücrette resmen 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!