Kent Haberleri

Emekli maaşını Halkbank'tan alan dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

Sıkıntılı günler yaşayan para ihtiyacı olan Yurttaşlar bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi için başvuru yapmaya çalışan, kampanyalardan yararlanmak isteyen insanlara son dakika Halkbank'tan geldi. Şubat ayında yayımlanan yeni  rakamlar ile mutluluk veren Halkbank 36 ay vade seçeneği ile 50

Yeni yıl ile birlikte bankaların kredi kampanyaları da sürüyor. Şubat ayında yayımlanan yeni  rakamlar ile mutluluk veren Halkbank 36 ay vade seçeneği ile 50.000 TL'ye kadar kredi verileceğini açıkladı. Paraya ihtiyacı olan binlerce insan Halkbank önünde uzun sıralar oluşturuyorlar. Halkbank, en hızlı şekilde paraya ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacağını açıkladı.

İşte Halkbank kampanyasının son detayları…

 

50.000 TÜRK LİRASI KREDİ VERİLECEĞİ BELİRLENDİ!

Birçok adını duyurmuş banka birbirinden değişik kampanyalar ile gündemde yer almışken  Halkbank vatandaşlara ihtiyaç kredisi verileceğini açıkladı. Paraya ihtiyacı olan onlarca kişi ihtiyaç kredisine sahip olmak için Halkbank şubelerine akın ediyorlar. Emekli olmuş vatandaşların da bu kampanyadan yararlanabildiği kampanya kapsamında emekli maaşları üzerinden kredi verilebileceği açıklandı. Başvuru yapan emekliler göz açayıp kapayıncaya kadar 50.000 TL'yi hesaplarında görebiliyor.

Nakit kredi ödemeleri için başvuruda bulunacak olan insanların emekli maaşlarını Halkbank üzerinden alması gerekmektedir. 36 ay vade seçeneği ile sağlanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile  yüzde 1.94 faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Buna ek olarak banka tarafından belirlenen zorunlu Kredi şartlarının da yapılması gerekiyor. Şartları sağlayan emeklilerin borç kapatma kredisinden de yararlanabileceğinin duyurdu. İhtiyaç kredisi başvuruları için banka şubeleri, bankanın web sitesi veyahut mobil uygulama üzerinden 7/24 başvuru yapılabileceğini de ekledi.

HALKBANK ÖDEME ŞARTLARI NELERDİR?

İhtiyaç kredisi bağlamında aylık yüzde 1.94 faiz oranıyla 12, 24 ve 36 ay vade seçenekleri 
Sağlanıyor.
Kredi ödemeleri için sunulan seçenekler şu şekildedir:

Cumhurbaşkanı'ndan depremzedelere son dakika açıklaması! Şartsız, koşulsuz ve geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!
TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!
Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!