Ekonomi

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Emekli promosyonu hala gündemde yer alan konulardan biridir. Emekli promosyonunu almayan milyonlarca emekli, “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar! Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Eylül 2022 tarihinde sona ereceği duyurulmasına rağmen daha sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını güncelleyerek Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı

EMEKLİ PROMOSYON 2022 NE ZAMAN BİTİYOR?

Bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyan kişilere 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalar hazırlarken ek ödemeler ile birlikte toplam ödemeler 10 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Eylül 2022 tarihinde sona ereceği duyurulmasına rağmen daha sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını güncelleyerek Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı.

İşte emekli promosyonuna dair sorulan diğer sorular ve yanıtları…

EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Emekli promosyon tarihini öğrenmek isteyenler, “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” şeklinde sorular soruyorlar. Emekli promosyon ödemeleri hangi bankaya başvuru yapıldıysa, o bankanın resmi internet sitesine girerek ya da müşteri hizmetlerini arayarak, istediğiniz soruları yani emekli promosyon sorularını da yöneltebilirsiniz.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Halkbank, 1.500 TL'den düşük emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 625 TL, 2.500 TL'den fazla maaş alanlara da 750 TL ödeme alınıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON 2022 NE ZAMAN?

Ziraat Bankası promosyon için başvuruları, 18.10.2022 tarihinde başlamıştır. Bu promosyon ödemeleri 01.11.2022 tarihine kadar geçerlidir.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Emekli maaşını 3 yıl boyunca TEB bankasından almayı taahhüt edenler, bu taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi alabiliyor.

AKBANK MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank’tan emekli maaş promosyonu almak isteyen vatandaşlar, Akbank’ın promosyon ödemelerine dair detayları araştırıyor. SGK Emekli Maaşını Akbank'tan alanlar, 7.000 TL' ye varan promosyon alabiliyor. SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 Ekim ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşını bu bankadan almayı taahhüt ederek 7.000 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası emekli promosyonunda beklenen tarih açıklandı! Tüm emekliler yollara düşüyor! İşte detaylar!

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?