Ekonomi

Emekli promosyonları alev alev! Kuveyt Türk de devreye girdi! Emekliye 6 bin TL... 

Emekli promosyon yarışında geçtiğimiz ay durgun geçerken, Aralık ayıyla birlikte bankalar yeniden atağa geçti. Bankalar ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları tek tek açıklamaya başladı.  Kuveyt Türk de 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Özel bankalar arasında devam eden promosyon yarışına Kuveyt Türk'te dahil oldu

Emekli maaşlarıyla ilgili bir son dakika duyurusu geldi. Özel bankalar arasında devam eden promosyon yarışına Kuveyt Türk'te dahil oldu. Banka internet sitesinden yaptığı açıklamada yeni promosyon ödemesinin 31 Aralık tarihine kadar yatırılacağını ve başvuruların bu tarihe kadar yapılması gerektiği duyurdu.

Bankaların promosyon yarışı Aralık ayında da devam ediyor. Kuveyt Türk promosyon rakamını güncelleyerek "yarışta ben de varım" dedi. Maaşa göre promosyon ödemesine devam edecek olan banka emeklilere 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını belirtti.


İşte Kuveyt Türk'ten yapılan duyurunun detayları...

İşte Kuveyt Türk emekli promosyonu ödeme detayları:

* 3 bin 500 Türk Lirası'na kadar (3 bin 500 Türk Lirası  hariç) emekli aylığı alanlara 3 bin 600 Türk Lirası 
* 3 bin 500 Türk Lirası ile 7 bin 500 Türk Lirası arasında (7 bin 500 Türk Lirası  hariç) emekli aylığı alanlara 4 bin 200 Türk Lirası 
* 7 bin 500 Türk Lirası   ile 10 bin 000 Türk Lirası  arasında (10 bin Türk Lirası  hariç) emekli aylığı alanlara 5 bin 400 Türk Lirası 
* 10 bin Türk Lirası ve üzeri emekli aylığı alanlara 6 bin Türk Lirası promosyon ödemesi 
* Emeklilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk aracılığıyla alacaklarına dair taahhüt vermeleri gerekmekte.
* Emekli maaşını Kuveyt Türk'e yeni taşıyan müşteriler maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine giderek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterin hesabına yatar.
* Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılır.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.kuveytturk.com.tr/

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL'ye varan yeni promosyon müjdesi!

Vergi Kanunu’nda flaş değişiklik! 1,4 milyon kişiyi etkiliyor!

Memur ve emeklinin maaş zammı ne kadar olacak? Hesaplamalar yapıldı! 10 bin lirayı geçecek mi?