09 / 05 / 2024

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..



Ocak ayında emekli maaşları yükselince emekli promosyonları da artmıştı. Daha sonra kamu bankalarının emekliler için harekete geçmesi emekli promosyonlarını bir kez daha yükseltildi. Böylece, merak edilen Vakıfbank'ın en düşük emekli maaşı ve ne kadar promosyon verildiği. Vakıfbank promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Emekli maaşını VakıfBank’a taşımak isteyen emekliler en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir ayrıca VakıfBank yurtiçi Atm cihazları, VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet aracılığı ile de yapılabilir.

3 sene süre ile emekli maaşını Vakıfbank'tan almaya taahhüt eden emeklilerin hesabına ödemeler yatacak.

VAKIFBANK NE KADAR EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR?

10.000.- Türk Lirası (10.000.- TL hariç) kadar olan emekli maaşlarına 5.000.- Türk Lirası.
10.000 - 15.000.-Türk Lirası(15.000.- TL hariç) arasında olan emekli maaşlarına 8.000.- Türk Lirası.
15.000 – 20.000.-Türk Lirası (20.000.- TL hariç) arasında olan emekli maaşlarına 10.000.- Türk Lirası.
20.000.- Türk Lirası ve daha fazla olan emekli maaşlarına 12.000.- Türk Lirası promosyon ödemesi yapılıyor.

 Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

VAKIFBANK EMEKLİLERE SUNDUĞU KAMPANYALAR

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, yapılacak havale, EFT ve FAST (anlık ödeme) işlemlerinden masraf alınmamaktadır. Buna göre, aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank emekli promosyonu arttı! Kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Emekliler dikkat!

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi faiz oranları: Garanti ihtiyaç kredisi, Vakıfbank ihtiyaç kredisi hesabı! 100 bin TL'ye kaç TL ödeniyor?

Emekli promosyon sorgulama eDevlet: Ziraat Bankası promosyon güncellemesi 2024! Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön