Kent Haberleri

Emekli promosyonlarında 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank Halkbank resmen ipleri kopardı! Duyanın ağzı açık kaldı

Emekli promosyonlarında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Ziraat, Vakıfbank Halkbank resmen ipleri kopardı ve promosyon bedellerini peş peşe açıkladı. Son dakika rakamlarını duyanların ağzı açık kaldı.Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, geçim sıkıntısı çeken emekliler artık düşük promosyon bedellerinden yakınarak, maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dışında bankalara taşımak zorunda kalmayacak

SGK ve Bağ-Kur emeklileri tarafından araştırılan kamu bankaları promosyon tutarlarında resmen 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, geçim sıkıntısı çeken emekliler artık düşük promosyon bedellerinden yakınarak, maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dışında bankalara taşımak zorunda kalmayacak. 

Emekli promosyonlarında resmen 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Ziraat, Vakıfbank Halkbank ipleri kopardı ve promosyon bedellerini peş peşe açıkladı. Son dakika rakamlarını duyanların ağzı açık kaldı...

Karar'da yer alan habere göre, 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla emekli ikramiye rakamları yeni tarife üzerinden başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. SGK tarafından verilen karar ile kamu bankaları Bağ-Kur ve SGK'lıların emekli promosyon ücretleri yükseltildi. 

Toplamda 13 milyon emeklinin yüzünü güldüren söz konusu karar ile emekliler artık maaşlarını kamu bankalarında tutabilecek.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Temmuz ayında yapılan emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında da artışlara gidilmişti. Yine verilen bilgiye göre, 750 Türk Lirası bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 10 bin Türk Lirası'na kadar ulaştı.

KAMU BANKALARI PROMOSYONLARDA GERİDE KALMIŞTI

Verilen detaylara göre, özel bankalar geçtiğimiz aylarda müşteri kapma yarışına girmiş ve kamu bankalarını da oldukça geride bırakmıştı.  Onlarca  bankanın promosyon yarışına şimdi kamu bankaları da dahil olmuş oldu. Söz konusu bedelleri almak isteyen emeklilerin bankalara "3 sene boyunca maaşımı sizden alacağım" sözünü vermesi ile birlikte promosyon paraları da hesaplarına geçti.

Resmi olarak açıklanan yeni tutarlar ile beraber emekliye asgari emekli promosyonu 5 bin Türk Lirası olacak. Özel bankaların maaş promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. Verilen detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 3 sene için ödenen promosyon tutarının 5 bin TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. Özel bankalar 7 bin 500 TL'ye kadar çıkan promosyon ödemeleri yapmıştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020'de imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022 tarihinde güncellendiği anımsatılmıştı. 

Emekli promosyonlarında resmen 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Ziraat, Vakıfbank Halkbank ipleri kopardı ve promosyon bedellerini peş peşe açıkladı. Son dakika rakamlarını duyanların ağzı açık kaldı...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA 7 ŞİDDETİNDE DEPREM

Bankaların verdiği promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 (üç) yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları yeterli oluyor. 

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası web sayfasından promosyon rakamlarını güncelledi ve 10 bin TL'nin üzerinde maaş alanlara 5 bin Türk Lirası verme kararı aldı ve bunu da web sitesinden duyurdu. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli promosyonları şu şekilde:

3 bin 500 liranın altı emekli maaşı olanlara 3 bin TL
3 bin 500 lira ile 7 bin 500 lira arasında emekli maaşı 3 bin 500 lira,
7 bin 500 lira ila 10 bin lira arasında emekli aylığı alanlara 4 bin 500 lira,
10 bin lira üzerinde emekli aylığı alanlara 5 bin lira tutarında promosyon ödeniyor.

Hesaplara her ay peş peşe 1.250 TL yatacak! Aile destek ödemeleri için tarih resmen açıklandı! Hemen siz de bir göz atın

5 banka ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Halkbank, Akbank ING tek tek açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!