Ekonomi

Emekli promosyonlarında şok edecek gelişme! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank! Sadece dakikalar önce belli oldu

Emekli promosyonlarının eylül ayına uzamasının ardından gözler kamu bankalarına çevrildi. Promosyonlara zam yapıp yapmayacağı merak edilen kamu bankaları kararını verdi. Gelin o karara birlikte göz atalım.Özel bankalar emeklileri kapabilmek içina adeta at yarışına girdi ve rakamı yükselttikçe yükseltti

Özel bankalar arasında ciddi bir promosyon yarışı başladı. Özel bankalar emeklileri kapabilmek içina adeta at yarışına girdi ve rakamı yükselttikçe yükseltti. Bankaların verdiği bu yarış nedeniyle gözler bu sefer de Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarına çevrildi. Bankalar, eylül ayına uzatılan promosyon kampanyasıyla ilgili kararını verdi. İşte karar. 

Temmuz ayında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlar sonrasında bankalar arasında emeklilere verilen nakit promosyonlar alanında müthiş bir rekabet başladı. Bu süreçte bankalar, SGK ile imzalanan maaş sözleşmesi kapsamında maaşını taşıyan emeklilere, 3 yıl taahhüt karşılığında 1 defaya mahsus ödedikleri geri ödemesi nakit promosyonların limitini hızla artırmaya başladı.

 

Promosyon ödemeleri için banka değiştirmek isteyen emekliler, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar bankalara başvuruda bulunabilecekti. Ancak birçok banka, başvuru tarihlerini uzattı ve çoğu banka 30 Eylül’e kadar, bazı bankalar ise 31 Ekim’e kadar başvuruları kabul ediyor. Başvuruları süreleri uzatılırken, birçok bankanın nakit promosyon limitlerini de artırdığı görülüyor.

Ancak promosyon ödemelerinin artırıldığı dönemde, kamu bankalarının SGK anlaşması kapsamında promosyonları taban tutarda tuttuğu ve yükseltmediği görüldü. Promosyon ödemeleri için kamu bankalarını tercih etmek isteyenler, bankaların limit artırma adımı atıp atmayacağını bekliyordu. Peki Ziraat Bankası promosyon ödemelerini yükseltti mi?

Ziraat Bankası, 3 yıl taahhüt ile maaşını taşıyan müşterilerine, 1 aylık net maaş tutarına göre nakit promosyon ödemeleri yapıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’nda maaş tutarlarına göre nakit promosyon ödemeleri şöyle:

Selçuk geçer dolarda 2 kat artış için tarih verdi!

Kış yaklaşırken doğalgaz fiyatlarındaki son durum ne? Bakan Dönmez beklenen o kritik açıklamayı yaptı!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Ebeveynler bu fırsatı kaçırmayın! Başvuran herkese anında hediye!