Kent Haberleri

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Denizbank çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alan vatandaşların yanında promosyon alamayan vatandaşlar da var. Kolları sıvayan Denizbank ise paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...Emekliler, kendilerine uygun bankaya giderek emekli maaşlarını taşıdı ve promosyonlarını aldı

Bankalar arasındaki promosyon yarışından yüz binlerce vatandaş faydalandı. Emekliler, kendilerine uygun bankaya giderek emekli maaşlarını taşıdı ve promosyonlarını aldı. Son durum böyle olurken, bir yandan da emekli maaşını alamayan çok sayıda insan bulunuyor. 

KAMPANYA YARIŞI BAŞLADI

Şimdi de bankalar arasında promosyon yarışından sonra kampanya yarışı başladı. Bankalar müşterilerini kaybetmemek adına önemli kampanyaları art arda duyuruyor. Denizbank da önemli bir kampanyanın detaylarını müşterilerle paylaştı. 

Denizbank'tan müjde gibi müjde geldi! Denizbank kampanyanın adını "5.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avansla Nakit Derdine Son" olarak belirledi. Kampanya, 01.01.2023 - 31.01.2023 tarihleri arasında geçerli olacak.  Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.

5.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.02.2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Banka tarafından onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5 bin TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay'dır.

Müşteriler, Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank'ın tüm kanallarından "Taksitli Nakit Avans" menüsüne giriş yaparak, limitini kullanabilecektir. Taksitli Nakit Avans’a ait taksitler, kredi kartı hesap özetinde yer alacak.

Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerekiyor. Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları dahil değil. DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aile Bakanlığı'ndan oh çektiren müjde! Başvuran anında 7.500 TL parayı kapacak! Emekli promosyonu değil daha iyi!
Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Şimdi hemen başvuran tık diye 650 TL ödeme alacak!
Brent petrol düştü! Akaryakıta indirim mi gelecek? Benzin ve motorinde son durum ne? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...