Kent Haberleri

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor... ING Bonus Card veya ING Pegasus BolBol Kart alanlar için özel olarak tasarlanan kampanya, müşterilere 10

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan ING, müşterilerine yönelik sunduğu özel avantajlarla dikkat çekmeye devam ediyor. ING Bonus Card veya ING Pegasus BolBol Kart alanlar için özel olarak tasarlanan kampanya, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor.

 

ING, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kredi kartı başvurularında bir yıl boyunca kart aidatı almayarak müşterilere ekstra kolaylık sağlıyor. Ayrıca, kampanyaya özel olarak sunulan seçenekler arasından birini tercih ederek ek avantajlar kazanma şansı da sunuluyor.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı...
 

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı...

 

Kampanya kapsamında müşterilere sunulan Taksitli Nakit Avans, 10.000 TL'ye kadar olan tutarlar için geçerli olup, 6 ay vadeli ve faizsiz olarak sunuluyor. Bu avantajlı tekliften yararlanmak için ING Bonus Card veya ING Pegasus BolBol Kart sahibi olmanız yeterli. Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu özel fırsatı değerlendirebilir ve bütçenize uygun taksitlerle ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ING Bonus Card veya ING Pegasus BolBol Kart'a başvuruda bulunan ve kartlarını teslim alan müşteriler, kampanyaya katılarak 10.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilirler. Ayrıca, kampanya kapsamında müşterilere sunulan bonus seçeneği ile alışverişlerinden %20 bonus kazanma şansı da bulunuyor. Bonuslar, kampanya katılım tarihinden itibaren 1 ay boyunca geçerli olup, toplamda 500 TL'ye kadar bonus kazanma imkanı sunuyor.

 

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, kartlarını teslim aldıktan en geç 2 ay sonra "HTNA" veya "HBONUS" anahtar kelimelerinden birini yazarak 2205'e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanya kapsamında yapılan SMS gönderimleri için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirme yapılabilir.

ING, müşterilerine yönelik sunduğu avantajlarla finansal hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kampanya süresi ve detayları hakkında daha fazla bilgi almak için ING resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz flaş açıklama! Bu kişilere hiç para verilmeyecek!
'Aile Destek Programı' bitti diye üzülmeyin! Başvuranın hesabına hemen şimdi 1.250 TL değil, 6.095 TL para yatacak!