Ekonomi

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere verilen promosyonların yavaş yavaş bitmesiyle birlikte bankalar müşterilerini kendilerine bağlamak adına yeni kampanyalar yapmaya başladı. Bu kampanyalardan birini de Akbank yapıyor. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda başlayan emekli promosyon furyası  büyük bi etki yarattı

Türkiye'de bir dönem daha hayli ilginç ekonomik gelişmelerle geçip gitmeye devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda başlayan emekli promosyon furyası  büyük bi etki yarattı. Emekli vatandaşlar ve yakınları aylardan bu yana en büyük promosyon miktarını alabilmek için neredeyse birbirleriyle yarıştılar. 
 

YAVAŞ YAVAŞ BİTİYOR 

Ancak bankalar hem şubelerde yoğunlaşma olması hem de ödedikleri rakamın kendilerini kurtarmaması nedeniyle promosyon işine son vermeye başladı. Şu ana kadar en yüksek promosyon miktarı 8 bin TL'lere kadar yükseldi. 
 

AKBANK KOLLARI SIVADI

Emekli promosyonlarının yavaş yavaş bitmeye başlamasının ardından müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar da harekete geçti. Akbank, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya hazırladı. 
 

FATURANI OTOMATİK YAP, CHİP PARAYI KAP

Kampanyaya göre Akbank'tan otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 125 TL değerinde chip para verilecek. Bu da faturadan düşmüş gibi olacak. Ancak parayı kazanmak için Akbank müşterisi olmak şart. 

Bakan Nebati'den flaş borsa açıklaması

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

Fitch’ten Türk Lirası için şok eden yorum! 2 yıl daha sürecek…