Ekonomi

Emekli promosyonu fırtınası bitmiyor! Bankalar peş peşe açıkladı! Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... Kesin bakın!

Bir emekli promosyonu trendi başladı gidiyor ve herkes hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini merak ediyor. Vatandaşlar arama motorlarında banka banka emekli promosyonlarını arıyor. İşte Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Akbank, Şekerbank, QNB Finansbank, Garanti emekli promosyonları...Vatandaşlar arama motorlarında "TEB ne kadar emekli promosyonu veriyor? Garanti ne kadar emekli promosyonu veriyor? ING ne kadar emekli promosyonu veriyor? Yapı Kredi Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Kuveyt Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Şekerbank Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Akbank Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? QNB Finansbank ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Denizbank ne kadar Emekli promosyonu veriyor?" sorularının cevaplarını arıyor

Bir emekli promosyonu trendi başladı gidiyor ve herkes hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini merak ediyor. Vatandaşlar arama motorlarında "TEB ne kadar emekli promosyonu veriyor? Garanti ne kadar emekli promosyonu veriyor? ING ne kadar emekli promosyonu veriyor? Yapı Kredi Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Kuveyt Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Şekerbank Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Akbank Türk ne kadar Emekli promosyonu veriyor? QNB Finansbank ne kadar Emekli promosyonu veriyor? Denizbank ne kadar Emekli promosyonu veriyor?" sorularının cevaplarını arıyor. İşte 2022 banka banka emekli promosyon kampanyası detayları miktarı...

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre; 4.650 lira, 5 bin TL, 7 bin TL ödüyor. Tüm bunlar ile birlikte emekli kazandırmış olduğu her bir yakını için bin veriyor. Promosyon başvurusu yapıp bir emekli yakınını öneren 8000, üç emekli yakınını getirene ise 10 bin TL'ye varan nakit sunuluyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre 4 bin 850 TL, 6.000 lira 7 bin 250 TL veriyor. Emekli yakınını getiren kişiye 250 TL ek ödeme veriliyor. Bir yakını da getiren 7 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapılıyor.

TEB EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? TEB EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Emeklilere 8 bin TL promosyon ve emekli kişi tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerilere emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için ise 250 TL, toplamda liraya varan nakit ödül fırsatı sağlıyor.

İşte diğer bankalar ve miktarları...

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre 675 TL, 850 TL, bin TL promosyon ödüyor. Bir otomatik ödeme talimatı veren kişiler ek ödül ile maaşa göre bin 425 TL, bin 600 TL, bin 750 lira alabiliyor.

ING EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? ING EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşını taşıyanların maaşlarına göre; 4 bin 650 TL, 5 bin 800 TL, 7 bin TL veriyor. Emekli yakınını getirenler her bir vatandaş için 250 TL alıyor. En fazla beş emekli yönlendirmesi için ödülden faydalanılabiliyor.

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşına göre; 4 bin TL, 5 bin TL, 6 bin TL ödeme gerçekleşiyor. Kart ile ilk 100 lira ve üzeri market alışverişine 20 TL puan hediye ediyor

İşte diğer bankalar ve miktarları...

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşını taşıyanlara maaşa göre 1500 lira, 1750 lira, 2 bin TL veriyor. ATüm bunlar ile birlikte 3 ay ötelemeli olarak kredi kullanım fırsatı, ücretsiz havale ve EFT, eve teslim maaş, şubede işlem önceliği gibi olanakları da sunuyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre 4 bin 850 TL, 6 bin TL, 7 bin 250 lira ödemekte. Maaşını taşıyıp 2 ay içinde fatura ödeme talimatı veren kişiler 100 TL ek nakit ödül kazanabiliyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre, 4 bin 650 TL, 5 bin 800 TL ve 7 bin TL promosyon ödüyor. Bununlar birlikte en az iki otomatik fatura talimatı veren emeklilere ise 250 TL, kredi kartı alarak bin 250 TL ve üzeri harcama yapan vatandaşlara 250 TL chip-para ödüyor.

Böylece emekli vatandaşın kazancı 7 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor. Maaş yatmadan iki gün önce ise faizsiz para çekme imkanı sunuluyor.

İŞ BANKASI  EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

İş Bankası 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında maaşını taşıyan emeklilerin maaşlarına göre 5 bin TL, 6 bin 250 TL, 7 bin 500 TL promosyon ödemesi sunuyor.

İş Bankası'ndan şok kampanya! 30 Eylül'e kadar herkes yararlanacak! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!
3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!
Altın 8 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!