Ekonomi

Emekli promosyonu veren bankalardan iştah kabartan yeni bir teklif! Promosyon kampanyaları yenilendi!

Emekli promosyonu konusunda bankalar adeta birbiri ile yarışır duruma geldi. Promosyon kampanyalarını bankalar bir bir yenilemeye başladı. İşte detaylar!Emeklilerin kendi bankasının bünyesine almak isteyen bankalar, promosyon kampanyalarını güncellemeye başladı

Emekli promosyon miktarları günden güne değişmeye başladı. Emeklilerin kendi bankasının bünyesine almak isteyen bankalar, promosyon kampanyalarını güncellemeye başladı.

İşte emekli promosyonu veren bankalardan iştah kabartan yeni bir teklifler…

Temmuz döneminde, asgari ücrete yapılan ara zamla birlikte SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları yüzde 42,35, memur emekli maaşları ise yüzde 41,69 zam uygulandı. Maaşlara yapılan yüksek zamlar bankaların müşteri kazanım iştahını kabartırken, emekli promosyon kampanyaları konusunda büyük yarışlar verilmeye başlandı.

EMEKLİ PROMOSYONLARI 7 BİN TL'Yİ AŞTI

Emekli banka promosyonu ve ödemelerin ulaştığı rakamlar son dönemde herkesin konuştuğu konulardan biri oldu. Bazı bankalar emeklilere 7 bin liranın üstü ödemeler içeren kampanyalara imza attı. Birçok banka emekli maaşı taşıma işlemi sonrası, 7 bin TL'nin üzeri ödemeyi vermeyi taahhüt ederken, bazı bankalarda ekstra kampanyalar ile de bu rakamı daha da yukarı çekti. Emekli promosyon tutarlarının hızla yükselmesi, milyonlarca emeklinin kafasında birtakım soruları de beraberinde geldi.

HANGİ BANKA NE KADAR EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR?

AKBANK PROMOSYON MİKTARI

Emekli maaşını 31 Ağustos tarihine kadar taşıyanlardan aylık net geliri 1.500 liraya kadar olanlara 4.650, 1.500-2.500 lira arasında olanlara 5.800, 2.500 lira ve üzerinde olanlara ise 7.000 lira promosyon, En az 2 otomatik fatura talimatı verene 250 lira, Kredi kartı alarak bin 250 lira ve üzeri harcama yapanlara 250 lira chip-para ödemesi yapıyor.

DENİZBANK PROMOSYON MİKTARI

Denizbank maaşa göre 675, 850, 1.000 lira promosyon ödüyor. 1 otomatik ödeme talimatı veren emekliler, ek ödülle maaşa göre 1.425, 1.600, 1.750 liranın sahibi olabiliyor.

GARANTİ BBVA PROMOSYON MİKTARI

Garanti BBVA, maaşa göre 4.850, 6.000, 7.250 lira nakit promosyon ödemesi yapıyor. Ek olarak da 'Yakınını getir' kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için de 250 lira ek ödeme imkanı sunuyor.

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Ev fiyatları ile beklenilen oldu! Kiracılar rahat bir nefes alacak! İşte detaylar!

Sağlık personeli ne kadar ek ödeme alacak? Yeni düzenleme ile doktor, hemşire maaşı ne kadar arttı?