Ekonomi

Emekli promosyonunda dananın kuyruğu koptu! Tüm emekliler o tarihe kilitlendi! Sakın kaçırmayın...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Banların peş peşe promosyon güncellemesinin ardından milyonlarca emekli bankaların önünde kuyruk oluşturdu. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...3 milyon emekli bankaların teklifleriyle 10 bin TL'ye kadar promosyon alabiliyor

14.3 milyon emekli bankaların teklifleriyle 10 bin TL'ye kadar promosyon alabiliyor. Promosyon almak isteyen emekli vatandaşlar banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturuyor. Mevcut bankasıyla promosyon taahhüdü devam etse bile cezasını ödeyerek daha fazla promosyon teklifini kabul edebiliyor. Özel bankalar emeklilere promosyon yarışında her gün rakamı arttırıyor. Bu hamle ile emeklilerin banka promosyonu 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Peki, 2022 emekli promosyonu için şartlar neler? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte ayrıntılar...

 

Emekli maaşlarına yapılan ara zam sonrası, hesaplardaki aylıkları değerlendirmek isteyen bankalar da, promosyon için harekete geçti. Emeklilerin aylıklarını kendileri üzerinden almasını isteyen bazı bankalar, emeklilerin aylıklarına promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemeleri 10 bin TL'ye kadar dayandı.

KUYRUKLAR UZADI

Promosyon rakamlarının artmasıyla birlikte banka önlerindeki kuyruklar da devam ediyor. Promosyon alabilmek için bankaların önünde sabahın erken saatlerinde sıraya giren emekliler, metrelerce kuyruk oluşturdu. Bankaların mesai saatinden önce sıraya giren fakat işlem yaptıramayanlar, şansını denemeye devam etti. Peki emekli promosyonunda son gün ne zaman? İşte detaylar...

 

SON GÜN 31 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 

Promosyon ödemesinden 31 Ağustos 2022 Çarşamba gününe kadar maaşını üç sene bankadan almayı taahhüt eden müşteriler yararlanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor.

YAPI KREDİ

Promosyon rekabetinde arayı açan Yapı Kredi 3 yıllığına maaşını taşıyan emeklilere 7 bin 500 lira promosyona ilave olarak 2 bin 500 TL ödeyecek. Emekli başına 250 lira ilave promosyon verileceğini ilan eden Yapı Kredi, 10 emekli tanıdığının banka şubelerinde hesap açmasını sağlayan bir emekliye 2 bin 500 TL ödeyecek. Bu kapsamda Yapı Kredi promosyonda çıtayı 10 bin liraya çıkardı. En son ING, emeklilere verdiği nakit desteğini 8 bin 250 liraya yükseltmişti.

ING BANK

3 yıllık taşımama taahhüdü ve başka bir hizmet zorunluluğu olmaksızın ile aylık tutarı 1500 liraya kadar olanlar 4.650 TL, bin 500 TL 2 bin 500 TL arasındakiler 5 bin 800 lira, 2 bin 500 TL’nin üzeri aylık alanlar 7 bin lira nakit promosyon alıyor. Ayrıca, bankaya yönlendirilen her emekli için, kişi başına 250 lira olmak üzere, 5 kişiye kadar toplam bin 250 lira fazladan ödeme alınabiliyor. Böylece promosyon miktarı 8 bin 250 liraya ulaşıyor. Aylık almak için bankaya verilen 3 senelik taahhüdün bozulması halinde, promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevme (gün esası) göre geri alınıyor.

GARANTİ BBVA

3 senelik taahhüt karşılığında bin 500 TL’ye aylık alanlar 4 bin 850 TL, bin 500-2 bin 500 lira arasına 6 bin TL, 2 bin TL ve üstüne 7 bin 250 lira nakit promosyon veriliyor. Banka, paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle, maaşın tamamını tek tuşla ve bozuk paraya kadar çekim olanağı sağlıyor.

İŞ BANKASI

Mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında bankaya taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), aylıklarına göre 5 bin liraya kadar promosyon alıyor. 1 bin 499 TL için 3 bin 500 TL, bin 500 - 2 bin 499 lira arası aylıklar için 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üzeri için 5 bin 000 TL promosyon veriliyor. Diğer yandan emekli tanıdıklarına aylıkları için referans olanlara 500 liraya varan Pazarama MaxiPuan’ı tanımlanıyor.

AKBANK

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 liraya Varan Promosyona ek 500 lira chip-para ile birlikte Toplamda 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 sene boyunca maaşı bankadan almayı taahhüt eden emekliler 7.000 liraya varan promosyon alabilecek. Ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 lira ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 lira chip-para fırsatından yararlanılabilecek.

Bankalarda son dakika depremi! Kimse beklemiyordu! Halkbank, ING, Ziraat, Garanti, TEB peş peşe açıkladı! Koşun bakın!

Maaşlara zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine kaç TL zam geldi? Hemen yeni maaşınıza bakın!