Kent Haberleri

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklisinin Temmuz 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu rakamlara mutlaka bakın!

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklisinin Temmuz 2023 zammı tek tek hesaplandı. Her şeyi bırakın hemen tek tek açıklanan bu rakamlara mutlaka bakın...Verilen detaylara göre, milyonlarca memur ve emekli artık maaşlarına gelecek zammı dört gözle beklemeye başladı

Milyonlarca kişinin zamlı maaş alacağı Temmuz ayına çok az bir zaman kaldı. Verilen detaylara göre, milyonlarca memur ve emekli artık maaşlarına gelecek zammı dört gözle beklemeye başladı. 

Verilen detaylara göre, Merkez Bankası’nın anketine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43 memur ve memur emeklisine de yüzde 19,18’lik zam sinyali verilmişti. Paylaşılan bilgilere göre, aynı zamanda memur ve memur emeklisine toplu sözleşme kapsamında yüzde 6 oranında enflasyon zammı da alacak. Temmuz 2023 zamları için beklenti içerisine giren vatandaşlar maaşlarına gelecek zam oranları ile ilgili araştırmalar yapmayı başladı.

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklisinin Temmuz 2023 zammı tek tek hesaplandı. Her şeyi bırakın hemen tek tek açıklanan bu rakamlara mutlaka bakın...

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklisinin Temmuz 2023 zammı tek tek hesaplandı. Her şeyi bırakın hemen tek tek açıklanan bu rakamlara mutlaka bakın...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, hükümet bu zam oranlarına artı olarak bir de refah payı eklerse SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 25 – 30 arasında bir oran olacak.

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİSİ MAAŞ ZAMMI TEMMUZ 2023 

Paylaşılan detaylara göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için hesaplanan 6 aylık zam miktarının ortalama yüzde 21,43’e denk geleceği belirtiliyor. Fakat hükümetin emeklilere refah payı verebileceği ve zam miktarının 25 ya da 30’a tamamlanabileceği de öne sürülüyor.

EN DÜŞÜK MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİ MAAŞI TEMMUZ 2023 ZAMMI

Yine verilen detaylara göre, memur ve memur emeklisi de toplu sözleşme dahilinde temmuz ayında yüzde 6 oranında zam alacak. Merkez Bankası'nın tahminlerine göre enflasyon farkı yüzde 13,43 şeklinde olacak. Bu zam olarak yüzde 25’lik bir rakama da denk geliyor.

Eğer söz konusu bu tahminler tutarsa en düşük memur maaşı 11 bin 848 Türk Lirası'ndan 14 bin 810 Türk Lirası'na çıkacak. En düşük memur emeklisi maaşı da yüzde 25 zamla 7 bin 901 Türk Lirası'ndan 9 bin 876 Türk Lirası'na çıkacak.

Nisan 2023 bekçi alımında son dakika! Başvurular yalnızca online alınacak! Hemen tek tek açıklanan bu detaya bakın!

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar aman dikkat!