Kent Haberleri

Emekli ve memur maaş farklarında tarih açıklandı mı? Maaş farkı ödemesi yattı mı? Herkes hemen baksın!

'Emekli ve memur maaş farkı ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Emekli ve memur maaş farklarında tarih açıklandı mı? Maaş farkı ödemesi yattı mı? Herkes hemen baksın!Enflasyon rakamları, toplu sözleşme ve sosyal refah düzenlemesi ile yüzde 30 olarak belirlenen emekli ve memur zammının ardından, ilk zamlı maaşlar hesaplara yattı

'Emekli ve memur maaş farkı ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Enflasyon rakamları, toplu sözleşme ve sosyal refah düzenlemesi ile yüzde 30 olarak belirlenen emekli ve memur zammının ardından, ilk zamlı maaşlar hesaplara yattı. 

Zamlı maaşlarını almak için bekleyişe geçen vatandaşlar, "maaş farkı ödemeleri ne zaman yatar?" sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. 

Emekli ve memur maaşı zam farkı ödeme tarihleri ile ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından yapıldı. 

Emekli ve memur maaş farklarında tarih açıklandı mı? Maaş farkı ödemesi yattı mı? Herkes hemen baksın!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; yüzde 30 olarak belirlenen memur ve emekli maaşı zammı sonrasında, fark ödemeleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, memur ve emekli zam farkı ödemesine ilişkin son dakika açıklamasında farkların birkaç günlük gecikmeyle hesaplara yatırılacağına vurgu yaptı. 

Açıklamasında "Kamu kurumlarında görev yapan memurlar 15 Ocak tarihinde maaş zammının yüzde 16.48'lik kısmını aldı. Ancak yeni yılda toplam zam oranı yüzde 30 olarak belirlenmişti" ifadelerine yer veren Elitaş, kalan yüzde 13.52 puanlık kısımın da daha sonra hesaplara yatırılacağının altını çizdi. 

Emekli ve memur maaş farklarında tarih açıklandı mı? Maaş farkı ödemesi yattı mı? Herkes hemen baksın!

OCAK ZAMLI EMEKLİ MAAŞI YATTI MI? 

- Emekli Sandığı emeklilerinin maaşları, her ayın 1 ile 5'i arasında hesaplara yatıyor. 

- SSK emeklileri ise aylıklarını her ayın 17'si ile 26'sında arasında T.C. Kimlik numaralarının son hanesine göre peş peşe alıyor.

- Bağ-Kur emeklilerinin maaşları ise her ayın 25'i ile 28'i arasında hesaplara ödeniyor. 

Emekli Sandığı mensuplarının ocak dönemi ödeme tarihi 1 Şubat 2023 olduğu için zamlı aylıklar Şubat'ta verilecek. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından memur maaşlarına ilişkin yapılan son dakika açıklamasında, "Ocak ayı maaşlarının hesaba geçmesiyle birlikte, yüzde 13.52 oranında ilave zam ve 1 Ocak- 14 Ocak tarihleri arası katsayı artışından kaynaklanan 14 günlük maaş farklarının da ödenebilmesi amacıyla sistemlerimizi kamu kurumlarımızın kullanımına açacağız" denilmişti. 

Şok şok şok!..Emekli maaşı olmayanın hesabına da para yatacak! Kim kaç para alacak?

Emekliye rahat nefes aldıran müjde! Bankalar el ele verdi! 11 bin TL promosyon verecek!

Aile Bakanlığından müjde! Aile Destek Paketi 1250 TL onaylanan hesaplara peş peşe yattı! Hemen başvurun sizde alın...

23 Ocak evde bakım parası yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Başvuran tam bu kadar alıyor!