10 / 05 / 2024

Emekli ve memur maaş zammında son dakika! Ek zam geliyor! İşte ilk rakamlar

Emekli ve memur maaş zammında son dakika! Ek zam geliyor! İşte ilk rakamlar

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü ocak ayında yapılacak olan zamlara çevrildi. Enflasyon oranlarına göre memur ve emekli maaşları netlemeye başlarken maaşları etkileyecek son dakika gelişmesi yaşandı.



Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Enflayon oranları göz önüne alınarak yapılan hesaplamalar doğrultusunda ocak zammının yüzde 15.91 ila 22.75 arası olması beklenirken emekli ve memur maaşlarını etkileyecek son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön