Kent Haberleri

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

Memur-Sen Genel Kurulu'nda yapılan konuşmada, Cumhurbaşkanı tarafından, emekli aylığı 7500 TL'nin üstünde olan vatandaşlar için ilave zam müjdesi yapıldı. Bugün, bir hesap açmanız ve çoğu durumda işvereninizden veya devlet yardımlarından doğrudan para yatırmanız için bonus para sunuyorlar

Bankalar, yeni müşterilerin hesap açmasını sağlamak için tişörtler ve tost makineleri sunardı.

Bugün, bir hesap açmanız ve çoğu durumda işvereninizden veya devlet yardımlarından doğrudan para yatırmanız için bonus para sunuyorlar. Bazıları bunu sormuyor bile.

Bu sayfada, bildiğim en iyi banka promosyonlarını paylaşacağım, hem çek hesabı teklifleri hem de tasarruf hesabı teklifleri ve dikkate alınmaya değer bonus kayıt teklifleri . Ülke çapında ikramiyelerle başlıyoruz, ancak aynı zamanda daha küçük coğrafi ayak izine sahip bankalardan birkaç yüksek dolar ikramiyesini de dahil ediyoruz.

Bu listeye girmek için minimum promosyon bonusu 100$'dır ve çoğu banka, kimlik doğrulama amacıyla kredi raporunuzu yumuşak bir şekilde çeker. Bazıları sert bir çekiş yapabilir ancak daha nadirdir, bu nedenle önce sizin için bir endişe olup olmadığını kontrol edin.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada emeklilere has yeni bir zam müjdesi verdi. En az emekli aylığı Nisan ayında 7.500 TL'ye yükselmişti ve emekliler zamlı aylıklarına kavuşmuştu. Şimdi ise emekli aylığı 7.500 TL'nin üstünde olanlara yapılacak  ilave zam için tarih verildi.

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, emekliler için önemli bir açıklama yaptı. Erdoğan, "7 bin 500 TL üstünde  emekli maaşı alanları mutlu edecek güzel haberi inşallah paylaşacağız" diyerek zam müjdesi verdi.

ING PROMOSYON ÖDEMELERİNİ GÜNCELLEDİ

ING Bank ise emekli promosyonları güncellemeye gitti. Emekli promosyonlarındaki rekabeti yükselten bu adım arkasında, güncellenen Mayıs ayı rakamları şu şekilde oldu:

3.500 TL'ye kadar olan emekliler, 5.100 TL ödeme alıyor.

3.500 TL'ye - 7.500 TL  arası emekliler ise 5.950 TL  ödeme alabiliyor.

7.500 TL'ye - 10.000 TL  arası emekli maaşı alanlar, ancak 10.000 Türk Lirası'na ulaştıklarında 7.650 TL  ödeme alabiliyorlar.

10.000 TL'ye ve üstü aylık alan emekliler ise 8.500 TL  nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyorlar.

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek