Kent Haberleri

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

Gıda ve fatura gibi gereksinimlerin yükselmesi sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere Vakıfbank'tan harika kredi olanağı. Aylığını bu bankadan alan emeklilere, aylığının 20 katına kadar kredi olanağı sunuluyır. İşte Vakıfbank'ın üst limiti 250 bin TL olan emekli kredisi şartları.Banka, bireysel ve kurumsal müşterilere bankacılık hizmetleri sağlıyor

Vakıfbank, Türkiye'deki pek çok şube ve ATM ağına sahiptir. Banka, bireysel ve kurumsal müşterilere bankacılık hizmetleri sağlıyor. Bireysel müşteriler, hesap açma, kredi kartı başvurusu, bireysel kredi başvurusu, yatırım hesabı açma ve diğer bankacılık işlemlerini yapabilirler. Kurumsal müşteriler ise işletme kredileri, yatırım kredileri, nakit yönetimi ve diğer finansal hizmetlerden yararlanabilirler.

Vakıfbank, emekli müşterilerine has olarak uygun faizli ve yüksek vadelerde kredi olanağı sağlıyor. Emeklilerin bu kredi avantajından yararlanabilmesi için emekli aylıklarını Vakıfbank'tan alıyor olması gerekirken, uygun faizden yararlanabilmesi için de daha evvelinde yüksek bedelde kredi çekmemesi lazım.

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

EMEKLİLERE ÖZEL 250 BİN TL'YE VARAN KREDİ OLANAĞI

Emeklilerin aldığı aylığa göre, gereksnim kredisi bedeli yükseliyor, kredi bedelinin daha az olması da mümkün. Vakıfbank, kredileri yüksek vadeli olarak müşterilerine sunuyor.

Vakıfbank aracılığı ile verilen gereksinim kredileri, vatandaşların aylık akarlarına bağlı olarak verilebiliyor.

İhtiyaç kredisi ödemelerinizi;

* Aylık eşit taksitli,
* Artan taksitli,
* Azalan taksitli,
* 3 ay ödemesiz zamanlı aylık eşit taksitli,
* 3 ayda bir eşit taksitli,
* Son taksit balon ödemeli,
* Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

VAKIFBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Kişiye özel olarak uygulanacak faiz seviyesi değişişklik gösterebilir. Başvuru sahibi özellikleri, kredi bedel ve vadesi ile öteki kredi özelliklerine göre uygulanacak aylık faiz miktarı değişebilir.

Vakıfbank'ın kredi kullandırma şartlarını, uyguladığı faiz seviyelerini değiştirme veya kampanyayı sonlandırma yetkisi vardır. Kişiye özel olarak verilen krediler için bankanız ile şubeler üstünden yüz yüze veya mobil bankacılık üstünden gereksinim kredisi başvurusu sahasında işleminizi yapabilirsiniz.

Kredi başvurunuz kısa zaman içinde değerlendirilerek sizlere pozitif veya negatif olarak mesaj ile geri dönüş yapılıyor. Kredinizin onaylanması durumunda kredi bedelini hesabınıza iletebilir ve şubeler üstünden süratli ve kolay bir halde paranızı alabilirsiniz.

Kredi kartınız varsa 1001 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

2022 Temmuz'dan beri en düşük seviyede! Merkez'in rezervleri alarm veriyor

Ayçiçek yağında bu indirim ilk defa yapıldı! Torbasını sepetini alan o markete koştu.. Elinizi çabuk tutun