29 / 06 / 2024

Emekliler dikkat! Maaşa ek 18 bin TL ödeme yarın sona eriyor: ING emekli promosyon!

Emekliler dikkat! Maaşa ek 18 bin TL ödeme yarın sona eriyor: ING emekli promosyon!

Emekliler en yüksek promosyonu veren bankayı merak ediyor. Emekli maaş promosyonunda en çok merak edilen bankalardan biri de İNG Bank oluyor. Peki İNG emekli promosyon ne kadar? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Emekliler en yüksek promosyonu veren bankayı merak ediyor. 

Kamu bankalarının asgari emekli promosyon tutarı 8-12 bin Türk Lirası şeklinde belirlenmesinden sonra özel bankalar da harekete geçti ve maaş promosyonlarını güncelledi. Mayıs ayarı yapılan promosyonlar için son iki gün kaldı. 

Banka promosyonu almak isteyen emeklilerin başvuru yapmaları ve promosyon alacakları bankaya maaşlarını taşımaları gerekiyor. Emekli maaş promosyonunda en çok merak edilen bankalardan biri de İNG Bank oluyor. 

Peki İNG emekli promosyon ne kadar? İNG emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen o detaylar...

Emekliler dikkat! Maaşa ek 18 bin TL ödeme yarın sona eriyor: ING emekli promosyon!

İNG EMEKLİ PROMOSYON MAYIS 2024 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını İNG'ye taşıyanlar ek tekliflerle beraber 18 bin TL'ye ulaşan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Banka tarafından maaşlara göre ne kadar promosyon ödendiği tek tek açıklandı. 

Emekli maaşını İNG'ye taşımak isteyenlerin,  e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelere giderek bu işlemi yapabilecekleri belirtildi. 

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da tüm SGK emeklileri gibi, İNG promosyonundan faydalanabiliyor. 

SSK ve Bağkur’dan yeni emekli oluyorsanız, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla doldurulan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihinin İNG şeklinde belirtilmesi gerekiyor. 

Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların ise, çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “ING” tercihini belirtmesi gerekiyor. 

Emekliler dikkat! Maaşa ek 18 bin TL ödeme yarın sona eriyor: ING emekli promosyon!

ING EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR 2024?

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar ise 6.250 TL, 

10 bin lira - 15 bin lira (15 bin lira hariç) arası ise 10 bin lira,

15 bin lira - 20 bin lira (20.000 TL hariç) arası ise 12.500 TL,

20 bin lira ve üzeri ise 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan faydalanarak toplamda 18 bin TL'lik promosyon ödemesi alınabiliyor. 

Kampanya  1 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında nakit promosyondan faydalanacak emekliler için geçerli oluyor. Kampanyadan emekli maaşını 3 sene süreyle İNG'den alma taahhüdü veren müşteriler faydalanabiliyor. 

6 ay önce kiralık konut bulmak imkansızdı, şimdi 750 ev kiracı bekliyor!

İstanbul'da 1 otel, 2 iş yeri ve 1 otopark satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Borsada kritik süreç, halka arzlara ara verilsin


Geri Dön