Ekonomi

Emekliler dikkat! Yapı Kredi mart ayı emekli promosyon kampanyası! 

2023 Mart ayıyla birlikte emekli promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bankalardan peş peşe açıklamalar gelirken, Yapı Kredi de emekli promosyon kampanyasının detaylarını açıkladı. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası ne kadar?Yapı Kredi, emekli promosyon kampanyasını duyurdu

Bankaların sunduğu emekli promosyon kampanyaları devam ederken, 2023 Mart ayıyla birlikte emekli promosyon tutarları da merak konusu oldu. Yapı Kredi, emekli promosyon kampanyasını duyurdu. Resmi internet sitesinde bu promosyon kampanyasının detayları da açıklandı.

Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası!

Bankalardan gelen emekli promosyon kampanyasıyla birlikte promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekli vatandaşlara ne kadar promosyon verildiği de araştırılmaya başladı. Bu kapsamda Yapı Kredi de 2023 Mart ayı emekli promosyon tutarını açıkladı. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon tutarı ne kadar? Promosyon başvuru şartları nelerdir?

Yapı Kredi emekli promosyon tutarı

Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara 4 bin 500 TL’den başlayan promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Bu promosyon kampanyası kapsamında emekli promosyon tutarı maaş arttıkça 7 bin 500 TL’ye kadar çıkmaktadır. Peki, promosyon tutarları ne kadar?

Yapı Kredi emekli promosyon tutarları emekli maaş tutarına göre yükselmektedir. Emekli maaşına göre 4 bin 500 TL’den başlayarak 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılmaktadır. Yapı Kredi emekli promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Promosyon kampanyasına ilişkin detaylar Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinde yer almaktadır. 

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Çalışanlara promosyon kampanyalarında rekabet yoğun! Kişi başı 16.250 TL promosyonu almak için detaylar!