Ekonomi

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!ING Bank EYT’liler için yüz güldüren bir kampanyaya imza attı

Nisan ayına girilmesi ile beraber ilk maaşlarını alacak olan EYT’liler için artık geri sayım başladı. ING Bank EYT’liler için yüz güldüren bir kampanyaya imza attı.

İşte ayrıntılar…

Emeklilere ve emekli olmaya gün sayanlar için maaş dışında geri ödemesiz nakit desteği vereceğini belirten ING Bank, ayrıntıları paylaştı. EYT’lilerin yıllar süren emekli ve dolayısıyla maaş hasretleri bu ay itibari ile sona erecek.

1,5 milyonu geçen EYT’li yurttaşlar, ilk maaşlarını alacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mart ayı içinde de emeklilik başvurularını yapmış olan tüm EYT’lilere nisan ayı içinde ilk maaşlarının ödeneceğini belirten yetkililerin ardından ING Bank’tan da hem EYT’lilerin hem de mevcut emeklilerin yüzlerini güldürecek müjdeli bir haber geldi.

Emekliler ve diğer müşteriler için düzenlediği kampanyalar ile özel bankacılık sektörünün ilgi çeken isimlerinden birisi olan ING Bank, EYT’lilere, normal şartlarla emekli olan yeni emeklilere ve mevcut emeklilere maaş harici ödeme hizmeti sunacağına dair bilgi verdi. Banka, iki farklı başlık altında düzenlemiş olduğu ek ödeme kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ING BANK’TAN EMEKLİLİĞE MERHABA KAMPANYASI!

ING Bank, Nisan ayının ilk günü itibari ile promosyon kampanyasını güncelledi. Maaş hesabını 3 seneliğine taşıyan mevcut emekli vatandaşlara EYT yasası ile ya da normal yollar ile emeklilik haklarını elde etmiş olan yeni emeklilere, maaş baremlerine göre ek ödeme hizmeti sunacağını belirtti. Banka, belirlemiş olduğu nisan ayı promosyon tutarlarını şu şekilde güncellenmiştir;

ING BANK’TAN EMEKLİLERE OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI

ING Bank, maaş hesaplarını bu bankaya taşıyan mevcut emekliler ile ilk maaş ödemesi için bankayı tercih eden yeni emekli vatandaşlara, otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri ile maaş baremine bakmaksızın bin 500 TL tutarında bir ek ödeme hizmeti daha sunacağını açıkladı.