29 / 04 / 2024

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...



Kredi puanı yüksek olmayan vatandaşlar bankalardan kredi alamadığı için zor durumda kalıyor. Bu durumdaki emekliler için PTT imdada yetişiyor. Maaşını PTT üzerinden alan emeklilere, şube ziyareti yapmadan, koşulsuz ve kefilsiz olarak SMS yoluyla kredi imkanı sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler artık PTT'nin sunduğu bu kolaylıkla finansal açıdan rahatlayabiliyor.

PTT kredi fırsatından nasıl yararlanılacak?

PTT iş yerlerinden maaşlarını alan emekliler artık PTT Şubelerine gitmeden kolayca kredi alabilirler. PTT ve Aktif Bank iş birliği ile sunulan bu hizmet sayesinde, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere cazip faiz oranlarıyla 70.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunuluyor. Bu fırsatı değerlendirerek finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak artık çok daha kolay!  Kredi için PTT boşluk TC kimlik numarası yazarak 3050'ye SMS gönderebilirsiniz. Böylece emekli krediniz hesabınıza yatacaktır.

Emekliler için PTT den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Kredi detayları

Kredinin faiz oranı 3.19 oranında olup 36 ay vade olarak belirlenmiştir. Kredi tutarı 10.000 TL olup taksit tutarı  527,95 TL'dir. Yıllık efektif faiz oranı 60,61 olup kredi tahsis ücreti 55 TL'dir. 

Kredi detayları ve başvuru sürecinde gereken belge vb. Unsurlar hakkında detaylı bilgi almak için PTT’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu kredi kampanyası emeklileri kapsamakta olup çalışanlar ve çalışmayanlar bu kampanyadan yararlanamaz. Yararlanmak isteyen emeklilerin, belirtildiği gibi SMS yazabilirsiniz. 

PTT özellikle de emekliler için sunduğu kredi kampanyalarıyla öne çıkan bir kurumdur. Emeklilere kucak açan bu kurumdan detaylı bilgileri edinmeniz de mümkündür. Belirlenen faiz ve vadeleri ile alacağınız krediyi kişisel ödeme planınızla geri ödeyebilirsiniz. Bu kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiler https://www.aktifbank.com.tr/emeklilere-ozel/ptt-den-emekli-kredisi sitesi üzerinden yapılmıştır. 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Müjde zamlı sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı! Hemen şimdi PTT'den çekebilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön