Kent Haberleri

Emekliler merakla bekliyordu! Ramazan Bayramı ikramiyesi belli oldu mu? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor. Peki Emekli ramazan bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? İşte tüm merak edilenler... Peki 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ramazan bayram ikaramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar

Ramazan ayının yaklaşması ile milyonlarca emekli her sene aldığı Ramazan Bayramı ikramiyelerinin  bu sene ne kadar olacağını ve ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ramazan bayram ikaramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

 

 

2023 EMEKLİ RAMAZAN İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK, BELLİ OLDU MU?

Geçtiğimiz yıl toplamda iki kez verilen bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına 1,100 TL olarak yatırılmıştı. 2023 emekli bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı merak ediliyor. Emekliler Ramazan Bayramı ikramiyesine zam gelip gelmediğini merak ediyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak?

Ramazan Bayramı öncesinde ödemelerin tamamlanması beklenen Ramazan Bayramı ikramiyesinin 2023 yılında ne kadar olacağına yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat 2023 asgari ücrete ve emeklilere gelen zamlardan sonra Bayram ikramiyelerinin 2,500 TL ile 3,000 TL araında olacağı ifade ediliyor.

Peki 2023 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı İkramiyesi ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte merak edilenler...

2023 RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı ikramiyelerinin hesaplara geçeceği tarihi araştırıyor. Ramazan ayı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı takvime göre; 2023 yılında 23 Mart'ta başlayacak ve 20 Nisan'da sona erecek.

 21 Nisan ise Ramazan Bayramı'nın birinci günü olarak not edilirken, emeklilerin Ramazan Bayramı öncesinde ikramiyelerine kavuşması bekleniyor. İkramiyelerin yatacağı tarihe yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat ikramiyelerin ikramiyelerinin nisan ayının 2'nci haftasında hesaplara geçmesi bekleniyor.

Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesine zam geldi mi? İşte son gelişmeler!

EYT’lilerin maaşlarına zam ve tam 3 ödeme müjdesi! Müjdeler ardı ardına verildi! Hemen bakın!
Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesine zam geldi mi? İşte son gelişmeler!