28 / 10 / 2024

Emeklilere 20 bin TL maaşa ek ödeme müjdesi! ING emekli promosyonlarını duyurdu! 31 Ekim'e kadar...

Emeklilere 20 bin TL maaşa ek ödeme müjdesi! ING emekli promosyonlarını duyurdu! 31 Ekim'e kadar...

Emekliler, hangi bankanın daha yüksek maaş promosyonu verdiğini merak ediyor. ING emekli promosyonlarını duyurdu. Peki ING emekli promosyon kaç TL? İşte ING emekli promosyon detayları... 




Emeklilere 20 bin TL maaşa ek ödeme müjdesi! ING emekli promosyonlarını duyurdu! 31 Ekim'e kadar...

Emekliler, hangi bankanın daha yüksek maaş promosyonu verdiğini merakla sık sık araştırıyor. ING emekli promosyonlarını duyurdu. Peki ING emekli promosyon kaç TL? İşte ING emekli promosyon detayları... 

Bankalar, emekli promosyon kampanyalarını hız kesmeden sürdürüyor. Emekliler için ek gelir kaynağı haline gelen söz konusu banka promosyonları, Ekim ayına girilmesinin ardından güncellendi. Milyonlarca emekli güncel promosyon rakamlarını araştırıyor. 

Banka promosyonu almak için emeklilerin bazı şartları yerine getirmesi ve uygulaması gerekiyor. Bu şartlar arasında emekli maaşının ilgili banka üzerinden alınması, belirli bir süre boyunca maaşın aynı bankada kalması ve diğer bankacılık hizmetlerinin kullanılması gibi durumlar yer alıyor. Emekliler, hangi bankanın daha yüksek maaş promosyon ödemesi yaptığını merak ediyor. 

Promosyonlarda en çok merak edilen bankalardan biri ING oluyor. Peki ING emekli promosyon kaç TL? İşte ING emekli promosyon detayları...

Emeklilere 20 bin TL maaşa ek ödeme müjdesi! ING emekli promosyonlarını duyurdu! 31 Ekim e kadar...

ING EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre nakit promosyon alabilirsiniz. Emekliler,  e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelere giderek maaşlarını ING'ye taşıyabiliyor. 

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da tüm SGK emeklileri gibi, nakit emekli maaş promosyonun ödemesi alabiliyor. SSK ve Bağkur’dan yeni emekli olanlar e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla doldurulan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka olarak ING'yi seçerek, emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “ING”yi seçerek promosyondan faydalanabiliyor. 

Emeklilere 20 bin TL maaşa ek ödeme müjdesi! ING emekli promosyonlarını duyurdu! 31 Ekim e kadar...

ING EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR? 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15 bin Türk Lirası'na varan nakit promosyon ödemesi alabiliyorsunuz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3 bin TL’ye varan ve Turuncu Hesap Kampanyası ile 2 bin TL ek nakit promosyon hakkı da elde ederek, emekli promosyonunuzu 20 bin TL'ye yükseltebilirsiniz. 

1 aylık toplam maaş rakamınız;

10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar ise 6.250 TL emekli maaş promosyonu, 

10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arası ise 10 bin lira emekli maaş promosyonu,

15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arası ise 12.500 lira emekli maaş promosyonu,

20 bin lira ve üzeri ise 15 bin lira nakit emekli maaş promosyon ödemesi yapılıyor. 

ING emekli promosyon kampanyasından, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri faydalanabiliyor. ampanya  1 Ekim 2024 – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında nakit promosyon alan tüm emekliler için geçerli tutuluyor. 


 


Geri Dön