Ekonomi

Emeklilere 2.750 lira ek gelir müjdesi! Paranızı hemen çekin!

Zamlı maaşlarına kavuşan emekliler, piyasa koşullarından dolayı maaşlarını arttırma çabası içerisine girdi. Maaşları için ek gelir elde etmek isteyen emekliler alternatif gelir türlerini araştırıyor...Devlet emeklilere ek gelir kapısı olmaya devam ediyor

Milyonlarca emekli ek gelir ile maaşlarını arttırmanın caabası içerisine girdi. Devlet emeklilere ek gelir kapısı olmaya devam ediyor. Her sene toplamda iki defa 1100  lira bayram ikaramiyesi veriyor.  Ancak bunun dışında emekliler diğer alternatif gelir türlerini araştırmaya devam ediyor.

EMEKLİLERE EK GELİR DUYURUSU

Piyasada yaşanan dalgalanmalar emeklileri olumsuz etkilerken, Türkiye Ekonomi Bankası emeklilere bir nefes aldıracak müjdeyi verdi. TEB emekli vatandaşlara 2 bin 750 lira nakit promosyon desteği sağlayacağını açıkladı. Emekli vatandaşlar bu ödemeden yararlanabilmek için maaş hesabını bankaya taşıyarak 3 yıl maaş alma sözü verecek. İşte TEB tarafından yapılan ödemeler detaylarıyla...

 

TEB’DEN YAPILAN ÖDEMELER

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalar geliştiriyor. Müşterilerini arttırmak için emeklilere özel bir kampanya düzenledi. Emekliler için maaş promosyonu vereceğini belirten TEB emeklilere banka promosyonu verecek ve ödemeleri şu şekilde yapacak:

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 500 TL
1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 525 TL
2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 750 TL

TEB tarafından 2022 yılı emekli promosyon ödemeleri açıklandıktan sonra, bir güzel haber daha verdi. TEB emeklilere ek promosyon vereceğini açıkladı. Bu ek promosyon ödemeleri ise şöyle olacak:

EK PROMOSYON ÖDEMESİ DE YAPILIYOR

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 1.350 TL
1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 1.675 TL
2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 2.000 TL

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; ek promosyon ile birlikte TEB tarafından emeklilere verilen toplam promosyon tutarı 2 bin 750 liraya yükseldi.

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Emekliye geri ödemesiz nakit desteği! Başvuruda bulunan herkese 750 lira verilecek!

Emeklinin cebi dolacak! Maaşa ek 2.750 lira ödeme elinizde!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?