Ekonomi

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden emeklilere 3 yılda bir verilen ek ödeme için start verdi. Emeklilerin yüzünü TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank güldürdü. Tüm detayları ile paylaşıldı.Böyle bir kampanya 3 yılda bir gelmekte

Emekliler yapılan kampanya fırsatları gün be gün devam etmekte. Böyle bir kampanya 3 yılda bir gelmekte. 5 Banka birden açıkladı. 12.000 TL ek maaş verilecek. SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi olan milyonlarca vatandaş için önemli bir kampanya başlatan bankalardan net bir duyuru geldi. TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası, Akbank arka arkaya emekliler için yapmış oldukları kampanyaları tüm emekli vatandaşlara duyurdu. 

5 Banka birden arka arkaya duyurdu

TEB, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank saat 5.05’de açıkladı. Emeklilerin hesabına anında 12.000 TL ek ödeme geçileceği duyuruldu. Başvuru yapan tüm emekli vatandaşların hesabına aynı gün içinde yatacak olan ödemeyi aynı gün ATM’lerden kolaylıkla çekebilecek. Ödemeler karşılıksız ve geri ödemesiz olacak şekilde yapılacak. Bu kampanyadan SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi ola milyonlarca vatandaş kolaylıkla yararlanabilecek. 5.500 TL ve üstünde maaş alan tüm emekliler 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

 

Emekliler içi promosyon detayları ve şartları

Milyonlarca SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi olan tüm vatandaşlar emekli maaşlarına ek olarak TEB, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank tarafından promosyon ödemeleri alabilecekler. 3 yılda bir gelen kampanya duyuruldu. 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapıldığı takdirde Şubat aynının sonuna kadar 12.000 TL’yi bulan maaş promosyonu alabilecek. Ayrıca Mart ayında da bu ödeme üzerinden maaşlar yapmaya devam edecek. Tüm bankaların bu promosyonu vermeleri için tek şart bulunuyor. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren tüm emekli vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilecek. Hemen maaşınızı seçmiş olduğunuz bankaya taşır ve promosyon sözleşmesini imzaladığınız takdirde 3 yıllık maaş promosyonunu 3 gün içerisinde kolaylıkla alabilirsiniz. 5 bankanın da aynı şartı bulunmaktadır. 

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ikramiye müjdesi! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bir bakın!