Ekonomi

Emeklilere 7 bin TL promosyon verilecek! Bir bankadan rekor geldi

Emekli maaşları için kıyasıya rekabet devam ediyor. Akbank emekli maaşlarını alabilmek için rakipleriyle aradaki farkı açarak promosyon seviyesini aynı zamanda rekor bir seviye olan 7 bine yükseltti. Hal böyle olunca bankalar da bu durumdan sonuna kadar yararlanmaya çalışıyor

Türkiye'deki ekonomik durumun kötüye gitmesiyle birlikte emeklilerin bankalar tarafından verilen promosyonlar karşı ilgisi de arttı. Hal böyle olunca bankalar da bu durumdan sonuna kadar yararlanmaya çalışıyor. Akbank ise emekli maaşlarını kapıp rakiplerinin önüne geçmek adına adeta kesenin ağzını açtı. 
 

7 BİN TL PROMOSYON VERECEKLER

Milyonlarca emeklinin yararlanabileceği önemli bir kampanya açıklandı. Gelen bir son dakika haberine göre Akbank, diğer bankalara resmen fark atarak promosyon ödemesini rekor seviyeye taşıdı. Asgari ücretle birlikte bankalar da emekli promosyonlarını artırdı.

Gelen son habere göre Akbank emeklilere 7 bin TL promosyon ödemesi yapacak. İşlem yapmak isteyenler maaş bankasını e-Devlet üzerinden de taşıyabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için son tarih 31  Ağustos olduğu belirtildi.
 

DİĞER BANKALARIN ÇOK ÜSTÜNDE BİR RAKAM VERİYORLAR

Emekliler bankalardan alacakları promosyon ödemelerinde miktarı araştırıyor. Pek çok banka emeklilere maaşlarına göre ödemeler yapıyor. Ancak şu an için en yüksek ödeme Akbank tarafından yapılacak. Akbank 2 bin 500 TL ve üzeri maaş alanlara 7 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.
 

KİMLERE NE KADAR ÖDENECEK?

Aylık 1499 TL maaş alanlara 4.650 TL
Aylık 1.500 TL – 2.499TL arasında maaş alanlar 5.800 TL
ylık 2.500 TL ve üzerinde maaş alanlara 7.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. 

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

Marketlerde Aşure çılgınlığı! Tüm Aşure malzemeleri indirimde…