Genel

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…Temmuz'da emekliler için yüzde 25 zam yapılmıştı

Sonunda SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için de beklenen zam haberi geldi. Temmuz'da emekliler için yüzde 25 zam yapılmıştı. Şimdi ise buna ek zam yapılarak duyuruya göre maaşlara 8000 TL daha ek ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan bu karar, emekliler için oldukça müjdeli oldu. Bu zamlar sadece emekli maaşlarını da kapsamıyor. Aynı zamanda maaş promosyonlarının belirli oranda artmasını da sağlıyor. İşte emekliler için yapılan ek zam hakkındaki detaylı bilgiler haberin devamında...

Emekli maaşlarına ek zam yapıldı 

Milyonlarca emeklilerin maaşlarına sürpriz bir zam yapıldı. Maaş zammını az bulan ve bununla zor geçinen emekliler bu haberle daha umutlu olabilecekler. Temmuz ayında yapılan yüzde 25'lik zamma ek olarak Cumhurbaşkanı onayıyla yeni bir zammın daha yapıldığı görüşmelerde kaydedildi. Henüz açıklama yapılmamasına rağmen emekliye ek zam için harekete geçildi.

Emeklilere 8000 TL ek zam için harekete geçildi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Cemil Cahit Saraçoğlu'ndan gelen habere göre emekliliklere ek zam yapıldı. Saraçoğlu, bazı iddialara göre seyyanen zam için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile görüştü. Bu görüşmenin olumlu sonuçlandığı bildirilerek resmi açıklamanın TBMM tatilinin sona ermesinden sonra yapılması planlanıyor. Bu nedenle yeni emekli olan kişiler bu zamlı maaşı olmak için Eylül ayını bekleyecek.

En düşük emekli maaşına da zam haberi geldi 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine ek zam milyonlarca emeklinin şimdiden yüzünü güldürüyor. En düşük emekli maaşı zammı tartışması da sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen talimat ile tüm emekli maaşlarına ek zam yapılacak. Dolayısıyla en düşük emekli maaşı alanlar da bu ek zamlardan yararlanabilecekler.  En düşük emekli maaşı olan 7500 TL'ye ek zam yapılması bekleniyor.

Zamlı emekli maaşlarında çok gizli detay çekmeceden çıktı! Hesaplama yöntemi sil baştan değişti!

Emekliler dikkat! Emekli maaşınız kaç TL'ye yükselecek? Şimdi kök maaşınızı hesaplayın! 

2023 zamlı emekli maaş takvimi netleşti: En düşük emekli maaş zammı ne kadar oldu, kim kaç TL alacak?