Ekonomi

Emeklilere bir müjde de PTT'den! Bu kampanyaya hemen başvurun! Bunu yapan yaşadı

PTT yetkililerinin açıkladığı bilgiye göre, PTT, 100 bin TL kredi imkanı sağlayacak. Haberin duyulmasının ardından insanlar PTT başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ediyor. İşte herkesin merak ettiği o detaylar... PTT tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara 100 bin TL kredi imkanı sağlanacak

PTT emekli kampanyasıyla birlikte birçok emekliye müjdeli haberi verdi. PTT tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara 100 bin TL kredi imkanı sağlanacak. 

    
Peki, PTT emekli kampanyası nedir, 100 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

    
PTT EMEKLİ KAMPANYASI NEDİR?

PTT, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanyaya imza attığını duyurdu.  Bu kampanya ile birlikte borcu olanlara 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanması hedefleniyor. PTT ve kredi verecek olan Aktif Bank ile gerçekleştirilen iş birliğinin sonucunda PTT’den emekli maaşı alanların kredi alması kolaylaşıyor.

Emekliler 100 bin TL limitli 24 ay vadeli kredi için başvuruda bulunabiliyor.


    
NASIL BAŞVURU YAPILIR?

PTT’den emeklilik kredisi almak isteyenler başvuru için en yakın PTT şubesine gidebilir veya online olarak da başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için akıllı telefonunuza PTT mobili indirdikten sonra sisteme giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredinizin onaylanma süreci 15 güne kadar uzayabilir.

PTT DUYURDU

Kampanya hakkında yapılan açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize yüzde 2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100 bin TL'ye kadar nakit kredi.  İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin." denildi.

Kaynak: NTV

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) genellikle bir devlet kurumu olarak tanımlanır ve posta, telgraf ve diğer iletişim 
hizmetlerinin yönetimi ve sunumu için sorumludur. PTT, posta hizmetleri, telgraf hizmetleri, internet bağlantısı ve 
diğer iletişim hizmetlerini kapsar. Bu hizmetler, evlerden, işyerlerinden veya diğer yerlerden kullanıcılar tarafından
 talep edilebilir ve genellikle devlet tarafından denetlenir ve yönetilir. Günümüzde, birçok ülkede PTT kurumları modern iletişim teknolojilerine uyum sağlamış ve internet bağlantısı, e-posta ve diğer hizmetleri de sunmaya başlamıştır.

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) görevi, devlet tarafından belirlenen iletişim hizmetlerini sunmaktır. Bu hizmetler, genellikle posta, telgraf, internet bağlantısı, e-posta gibi iletişim araçlarını içerir.
 PTT, ayrıca bu hizmetlerin verimli, güvenli ve eşit bir şekilde sunulmasını sağlamak için gerekli teknik ve lojistik desteği de sağlar.

Ayrıca, PTT genellikle ülkenin iletişim altyapısının yönetimi ve geliştirilmesi gibi görevler de üstlenir. Bu, posta yoluyla gönderilen veya alınan önemli belgelerin güvenli bir şekilde teslim edilmesini veya saklanmasını, telefon ve internet hizmetlerinin verimli ve ekonomik şekilde sunulmasını içerebilir.

PTT, ayrıca ülke içinde ve dışında yapılan iletişim hizmetlerinin denetlenmesi ve düzenlenmesi gibi görevler de üstlenebilir. Bu, yasa ve düzenlemelerin uygulanmasını ve hizmet kalitesinin sürekli olarak iyileştirilmesini içerebilir.

Vicdanları da enkaz altında kalan deprem fırsatçılarına devlet göz açtırmadı! Açıklamayı bakanlık yaptı

Carrefour'dan hafta sonu bombardımanı! Bu indirimler sizi mest edecek

Bu alet enkaz altında kalp atışını algılıyor! MK4 FINDER'ın özellikleri nedir?