Kent Haberleri

Emeklilere haziran ayı müjdesi geldi

Emekli vatandaşların promosyon haberlerine yönelik ilgisi devam ediyor. İş Bankası'ndan da promosyon alan emekli vatandaşlar hakkında önemli bir haber geldi. Detaylar haberimizde... Bankalar son olarak haziran ayı hakkındaki müjdelerini açıkladı

Bankalar tarafından Türkiye'de çalışmış ve emekli olmuş vatandaşlarımıza yönelik promosyon ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Bankalar son olarak haziran ayı hakkındaki müjdelerini açıkladı. O bankalardan biri de İş Bankası oldu. İşte İş Bankası'nın detayları... 

 

İş Bankası resmi internet adresi üzerinden: “Bi’ emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyor, 7.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. Siz de emekli maaşınızı İşCep’ten kolayca İş Bankası’na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz” ifadeleri kullanılarak yeni promosyon kampanyası duyuruldu.

İŞ Bankası’nın T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan emekli promosyon kampanyasına göre, maaşını İş Bankası’ndan almayı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak.

SGK emeklileri (SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) maaşını İş Bankası’na taşımasının ardından Maximum kart ve ek kartlar için ücret ödemeyeceği de belirtilmiştir.

Maaşını İŞ Bankası’na taşımak isteyen vatandaşların, İş Bankası Şubelerinden ya da Bankamatikler aracılığıyla kolay bir şekilde emekli maaşına ulaşabilecekleri, İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden de emekli maaşlarını taşıyabilecekleri belirtilmiştir.

İnternet Şubesinden ya da İşCep üzerinden de emekli promosyon kampanyasına başvuru yapabileceğiniz veya en yakın İŞ Bankası şubelerinden de kolay ve hızlı bir şekilde maaş taşıma işlemi yapabileceğiniz belirtilmiştir.

İş Bankası resmi internet adresi üzerinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 sene boyunca emekli maaşını İş Bankası’ndan almak için taahhüt veren müşterileri bu promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler. Emekli maaşının banka hesabına aktarılmasına takiben emekliler promosyon ödemelerini alabileceklerdir. Peki, promosyon rakamları ne kadar?