Kent Haberleri

Emeklilere Haziran boyunca başvurdukları anda 18 bin TL yatıyor! İşte ING promosyon son dakika! 

Bankalar arasında emekli maaş promosyonu yarışı kızıştı. Emeklilerin promosyon ödemesinde en çok merak ettiği bankalar arasında ING yer alıyor. Peki ING emekli promosyon ne kadar Haziran 2024? İşte ING emekli promosyon detaylar...

Milyonlarca emeklinin son günlerde sık sık araştırdığı konulardan biri de promosyon ödemeleri oluyor. Emekli promosyon kampanyaları için Haziran güncellemesi yapıldı. 

Emekli maaşı alan vatandaşlar, eski-yeni farketmeksizin banka promosyonu ödemelerinden yararlanabiliyor. Promosyon ödenmesi için bankalar, '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünün verilmesini talep ediyor.

Geçtiğimiz aylarda kamu bankalarının emekli promosyonları yükseldi ve 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıktı. Bu adımın ardından özel bankalar da harekete geçti. Özel bankalarda emekli promosyonları daha yüksek rakamlardan ödenebiliyor. 

Emeklilerin promosyon ödemesinde en çok merak ettiği bankalar arasında ING yer alıyor. Peki ING emekli promosyon ne kadar Haziran 2024? İşte ING emekli promosyon detaylar...

ING EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU HAZİRAN 2024 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING’ye taşıyan emeklilere, maaş tutarları dikkate alınarak nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

Maaşını ING'ye taşıyacak emekliler işlemlerini, e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelere giderek yapabiliyor. 

Kampanyadan emekli maaşını 3 sene süreyle ING'den alma sözü veren emekliler faydalanabiliyor. Ayrıca, nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşteriler de yeni promosyon ödemesini alabiliyor. 

ING PROMOSYON NE KADAR 2024? 

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar ise 6.250 TL, 
10.000 TL - 15 bin lira (15.000 TL hariç) arası ise 10 bin lira,
15 bin lira - 20 bin lira (20.000 TL hariç) arası ise 12.500 TL,
20 bin lira ve üzeri ise 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3 bin liraya ulaşan ek promosyon ödemesi de yapılıyor. Bu şekilde ING emekli promosyon ödemesi 18 bin TL'ye ulaşıyor. 

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün şartı aranmıyor. Ancak kampanya 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli tutuluyor. 

1 Haziran 2024 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında ING'den ilk defa emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları şartıyla 3 bin TL ek promosyon alıyor. Kampanyaya katılmak için 30 Haziran 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekiyor. 

ING nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılııyor. Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da tüm SGK emeklileri gibi, emekli maaş promosyonundan faydalanabiliyor. 

İnşaat cirolarındaki artış yüzde 78.4 oldu!

Otomobilde 8 Temmuz şoku: Çinli markalara ortalama 500 bin TL zam gelecek! İkinci el fiyatlar da yüzde 30 artacak!

Satışa hazır inşaat projesine manzara engeli! 446 bin dolarlık dairelerin yer aldığı dev binaya yıkılıyor!