Ekonomi

Emeklilere müjdeli haber geldi! Tarih belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: '' Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere beklenen müjdeli haberi verdi. Bayram ikramiyelerinin 6-7 Mayıs tarihlerinde ödeneceğini açıkladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyeleriyle ilgili şahsi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek" bilgisini veren Bilgin, "SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum" dedi.

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sene emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerini 1100 TL'ye yükselttiklerini duyurmuştu. Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek.

SSK emeklilerinin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.

Son dakika! Milyonlarca kişiye çifte bayram!

Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!