Ekonomi

Emeklilere özel flaş gelişme! 20 bin, 50 bin ve 100 bin lira hesaplara yatıyor!

Ziraat Bankası, PTT ve Halkbank tarafından emeklilere, artan nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik finansman desteği verilecek. En uygun ödeme seçenekleri ve cazip oranlarla sadece emeklilere sunulan bu fırsatın ayrıntıları şu şekilde...Nakit ihtiyacı olan milyonlarca emekli vatandaş bu fırsatlardan faydalanabilmek için hemen başvurulara başladı

Ziraat Bankası, PTT ve Halkbank tarafından sadece emeklilerin yararlanabildiği kredi destek paketlerinin detayları duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan milyonlarca emekli vatandaş bu fırsatlardan faydalanabilmek için hemen başvurulara başladı.

En uygun oranlarda kullanılabilen kredilerin uygun ödeme avantajları ve cazip oranları emekliklere sunuluyor. Ziraat Bankası'ndan sadece nakit desteği değil, konut kredisi desteği de sağlanırken, PTT kapsamında emeklilere borç kapatma kredisi de veriliyor. İşte tüm detaylar...

Halkbank emeklilere özel kredi destekleri

Halkbank tarafından sadece emeklilere özel kredi paketi duyuruldu. Emeklilere, 5 bin liradan 100 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlarına yönelik uygun oranlarla cazip fırsatlar sunuluyor.

Emekliye özel oranların yer aldığı kredilerde tercih edilen kredi kredi çeşidine göre değişik ödeme planları da kullanılabiliyor.

Maaşını Halkbank'tan alan emeklilerin yararlanabildiği Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında, yüzde 1,55'ten başlayan faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri ile 100.000 TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 5.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçları için Mini Emeklilik Kredisi kapsamında yüzde 1,58'den başlayan faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri uygulanmakta. Emeklinin bütçesine uygun geri ödeme imkanlarından yararlanılarak nakit ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor.

Ziraat  Bankası'nın emekliler için sunmuş olduğu kredi fırsatları ve ödeme avantajları neler? Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliye hangi fırsatlar sunuluyor?  Ziraat Bankası'nın emekliler için sunmuş olduğu kredi ve ödeme fırsatlarının detayları şu şekilde...

 

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilerin yararlanabileceği kredi kapsamında avantajlı oranlar sunuluyor. İhtiyaç Kredisi kapsamında emekliye 20.000 TL kredi için yüzde 1,55 faiz oranı, 40 bin TL kredi için yüzde 1,69 faiz oranı ve 36 ay vade ile nakit desteği sağlanacak. 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerde yüzde 1,29, 120 ay üzeri kredilerde yüzde 1,34. Aylık 1.642 TL taksitle emeklinin ev sahibi olmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Öte yandan PTT Aktif Bank desteği ile emeklilere özel kredi desteği duyurusu yapıldı. İşte emeklilere özel kredi fırsatları...

PTT Emekli Kredileri

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; PTT'den  Aktif Bank desteği ile emekli vatadanşlara özel kredi desteği duyuruldu. 80 bin liraya kadar nakit gereksinimleri olan emeklinin yüzde 2,49 faiz oranları ile Türkiye'nindört bir yanından PTT şubelerine giderek kredi kullanmaları sağlanıyor. Hem de 50 bin TL'ye kadar kefilsiz, koşulsuz ve SMS ile hemen kredi nakit desteği verilmesi hedefleniyor.

PTT emekliye destek veriyor! 3 ay ertelemeli 80 bin TL...

PTT'den ev hanımlarına müjde! 25 bin TL'lik nakit para imkanı! 

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! PTT'den 2022 için destek müjdesi geldi!

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Emeklilere 100 bin lira limit! Bankadan beklenen haber geldi!

Yüzde yüz faiz indirimi almak ister misiniz? O kişiler kredilerde faiz ödemeyecek!

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Altın bu senenin zirvesinde! Altın fiyatları ne kadar?

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?