28 / 04 / 2024

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.



Son zamanlarda daha fazla dikkat çeken Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi sonrasında, bankaların emekli promosyonlarına olan ilgi arttı. Bu yeni kampanya ile emeklilere daha fazla destek sağlanacak ve ihtiyaçlarını karşılamaları kolaylaşacak. Başvuruların yapılacağı adres de kampanya duyurusuyla birlikte açıklandı. Emekli promosyonları her ay yükselen bir çıta ile sunulmaya devam ederken, bu yeni kampanya ile emeklilere 10 bin TL'ye varan nakit ödeme sözü veriliyor.

Emekli promosyonlarına başvurmak isteyenler için ING Bank tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin maaşlarına göre belirlenecek promosyon ödemeleri gerçekleştirilecek ve 10 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. İşte, ING Bank’ın emeklilere destek olmak için başlattığı kampanyanın detayları...

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilere 10 bin TL promosyon

ING Bank, yeni bir promosyon kampanyası duyurarak emeklilere destek olmaya devam ediyor. Bankanın açıklamasına göre, emekli maaşlarını ING Bank'a taşıyanlar, maaş tutarlarına bağlı olarak 8.500 TL'ye kadar koşulsuz nakit promosyon kazanacaklar. Ayrıca, otomatik fatura ödeme talimatı verenler de ek nakit promosyon kazanabilecekler ve toplamda 10.000 TL'ye kadar promosyon alabilecekler.

ING Bank'ın açıklamasında, "Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" denildi. Bu kampanya sayesinde, emekliler maddi açıdan desteklenerek ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön