Kent Haberleri

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak. 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli aylığını üç yıl süreyle Yapı Kredi Bankası'ndan alma taahhüdü veren müşterilere çeşitli nakit promosyonlar sunulacak

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik özel bir kampanya başlattı. 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli aylığını üç yıl süreyle Yapı Kredi Bankası'ndan alma taahhüdü veren müşterilere çeşitli nakit promosyonlar sunulacak.

 

Promosyon miktarı, müşterinin aylık net gelirine göre belirlenmektedir. Bu kapsamda, aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olan emeklilere 4.500 TL nakit promosyon verilecek. Aylık net geliri 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL nakit promosyon sunulacak. Aylık net geliri 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emekliler ise 6.750 TL nakit promosyondan faydalanabilecekler. Aylık net geliri 10.000 TL ve üzeri olan emeklilere ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Emeklilere son dakika müjdesi...Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek...İşte ayrıntılar...Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Kampanya kapsamında ayrıca, ek ödül taahhütnamesi imzalayan müşterilere ek avantajlar sunulmaktadır. İmzalanan taahhütname sonrasında 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı veren emeklilere 250 TL ek nakit ödül verilecektir. Ayrıca, kampanya döneminde ilk defa Yapı Kredi kredi kartı alan veya mevcut kartlarıyla toplamda 500 TL harcama yapan müşterilere 750 TL ek nakit promosyon sağlanacaktır.

 

Bunların yanı sıra, kampanya dönemi içerisinde ek ödül taahhütnamesi imzalayan müşterilerden Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) açanlara da ödeme tercihi hesaptan olanlar için ek 250 TL nakit promosyon verilmektedir. BES sözleşmesinin açılması ve ilk tahsilatın minimum 400 TL olması gerekmektedir.

Emeklilere son dakika müjdesi...Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek...İşte ayrıntılar...Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Kampanyaya katılan müşterilerden minimum 25.000 TL değerinde bireysel ihtiyaç kredisi kullananlara da ek 500 TL nakit promosyon sunulmaktadır.

Ödül ve promosyon başvuruları, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılabilmektedir.

Nakit promosyon ödemeleri, üç yıl süreyle peşin olarak gerçekleştirilmektedir. Promosyonun hesaba yatırıldığı tarih, üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak kabul edilmektedir.

 

Ancak, nakit promosyon veya ek nakit ödülün ödendiği tarihten itibaren üç yıl içinde gelir/aylığın farklı bir kuruma taşınması veya SGK tarafından kesilmesi durumunda, ödenen toplam promosyon/ek nakit ödül miktarı kıstelyevm esasına göre geri alınmaktadır.

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bu özel kampanya, emeklilere çeşitli avantajlar sağlayarak maaş ödemelerini Yapı Kredi üzerinden almalarını teşvik etmektedir.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 3.300 TL verilecek!
İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!
İstanbul'da 7 şiddetinde deprem olursa ne olur?
Aile Bakanlığı'ndan Temmuz 2023 müjdesi: Hemen başvurana 12 ay boyunca 8.156 TL para verilecek!
Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp fiyatları patlayarak rekor kırdı! Aygaz Milangaz İpragaz 20 Haziran 2023 fiyat listesi
Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!
Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!