Kent Haberleri

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu... Hemen siz de bir bakın... 

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından arama motorlarında sıklıkla aratılırken, milyonlarca SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisinin ikramiye beklentisi Aralık ayıyla beraber arttı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2018 yılı Ramazan ayından itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenmeye başlanan emekli ikramiyeleri için tüm dikkatler şimdilik 31 Aralık öncesine çevrildi. Emekli ikramiyeleri yılda iki defa olmak 1.100 TL olarak sadece bayramlardan önce emeklilerin hesabına yatırılıyor.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu... Hemen siz de bir bakın...

Hürriyet'te yer alan habere göre, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusu 13 milyona yakın emeklinin de gündeminde yer alıyor. 

Verilen detaylara göre, 2021 yılı Ramazan Bayramından itibaren 1.100 Türk Lirası şeklinde olan emekli ikramiyelerinin yılbaşında ödenip ödenmeyeceği, aralık ayıyla beraber de merak edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin hesaplarına yatırılan emekli ikramiyesi dini bayramlarda veriliyor.. Bakanlığın yılbaşında emekli ikramiyesine yönelik bir çalışması ise şu an için bulunmuyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarından önce ödenecek bayram ikramiyesi, başvuru şartı olmaksızın gelir aylık almakta olunan bankalar ile ödeniyor.

EMEKLİLERE YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, senede iki defa olmak üzere bayramlarda milyonlarca emekliye 1100 lira bayram ikramiyesi ödeniyor. 

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Yılbaşında emekli ikramiyesinin verileceğine dair şu an için herhangi bir resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer emekli ikramiyeleri ile ilgili bilgi gelirse haberimizde yer vereceğiz.

BU TARİHİ DUYAN EMEKLİ ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLDU

Verilen bilgilere göre, 2018'den itibaren emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi veriliyor. Bu yıl için söz konusu ikramiye ücretleri değişmeyerek emekli hesaplarına 1100 TL yatırıldı.

2023'te Diyanet İşleri Başkanlığı, dini günler takvimine göre Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023 tarihinde başlayacak. Ödeme tarihler henüz netleşmezken geçtiğimiz bayramda ödeme işlemleri, bayramdan 4 gün kadar önce başlamıştı. Bu yıl da yine aynı şekilde olması bekleniyor.

Kurban Bayramı ise 2023'te 28 Haziran tarihinde başlayacak. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda ödemeler 2-7 Temmuz tarihlerinde verilmişti.

BAYRAM İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLİYOR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bayram ikramiyesi ödemeleri ödemenin yapılacağı tarihte, emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödeniyor. Ayrıca Kurumdan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine de bayram ikramiyesi veriliyor.

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zamları peş peşe hesaplandı! Bu maaşları duyan resmen şaştı kaldı! Hemen bakın!

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan koştu!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! En düşük maaşı görenin resmen aklı gitti! Hemen bakın