Kent Haberleri

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...13 milyon emeklinin gündemini meşgul eden ikramiyeler 2018 yılı Ramazan ayından itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında hesaplara peş peşe yatırılmaya başlanmıştı

Asgari ücret zammından sonra 2023 zammını bekleyen milyonlarca emekli yeni yılda ikramiye verilip verilmeyeceğini merak ediyor ve araştırıyor. 13 milyon emeklinin gündemini meşgul eden ikramiyeler 2018 yılı Ramazan ayından itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında hesaplara peş peşe yatırılmaya başlanmıştı.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, ikramiyeler için şimdi tüm gözler yeni yıl öncesine çevrildi. Emekli ikramiyeleri bir sene içerisinde iki defa olacak şekilde 1.100 Türk Lirası olarak sadece bayramlardan önce emeklilerin banka hesaplarına yatırılıyor.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Hürriyet'te yer alan habere göre, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusu emeklilerin de gündeminde yer alıyor. Emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2021 yılı Ramazan Bayramından itibaren 1.100 lira olacak şekilde ödenen emekli ikramiyelerinin yılbaşında ödenip ödenmeyeceği, yeni yıla girmeye sayılı günler kala da gündemdeki yerini koruyor.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Verilen detaylara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin hesaplarına yatırılan emekli ikramiyesi dini bayramlarda veriliyor. Verilen bilgilere göre, Bakanlığın yılbaşı için emekli ikramiyesine yönelik bir çalışması şu an için yok.

BU TARİHİ DUYAN EMEKLİ RESMEN ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLDU

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, 2018 yılından itibaren emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye ödemeleri veriliyor.

2023 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı, dini günler takvimine göre pek çok kişi tarafından merakla beklenen Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023'te başlayacak. Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,, ikramiye ile ilgili ödeme tarihleri henüz netleşmezken geçtiğimiz bayramdaki ikramiyeler bayramdan 4 gün kadar önce hesaplara yatırılmaya başlanmıştı. Yeni yılda da yine aynı şekilde olması bekleniyor.

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı Ocak 2023 zammında bu rakam cepte! Rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın