Kent Haberleri

Emeklilere yönelik flaş uyarı... Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi

Emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarla ilgili flaş bir uyarı geldi. Promosyonda fiyatlar güncellendi. Emekli vatandaşların buna göre hareket etmesi gerektiği belirtildi. Ancak hala promosyon almayan çok sayıda emekli vatandaş var

Emekli vatandaşlar promosyonlarını aldı. Ancak hala promosyon almayan çok sayıda emekli vatandaş var. Emekli vatandaşların promosyon miktarlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşte emekli vatandaşların promosyon miktarlarıyla ilgili yaşanan gelişmeler... 

Milyonlarca emekliyi sevindiren güzel haber geldi. 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmanız yeterli olacak. Binlerce TL destek ödemesi yapılacak. Bunun için 3 yıl taahhüt vermeniz gerekiyor. Başvuru için farklı bir ek şart ise aranmıyor.

Emekli promosyon kampanyaları şubat ayı için güncellendi. Bankalar son dönemlerde peş peşe açıklama yaparak emeklileri bünyesine çekmek istiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında promosyon ödemelerinin güncellendiğini duyurdu.

 

Özel bankalar bile promosyon ödemelerinde güncelleme yaptı. 10 bin TL’ye kadar verilen promosyon ödemeleri bankalardan bankalara göre değişkenlik gösterebiliyor.

Bankaların ne kadar promosyon ödemesi yapacağı merak konusu oldu. Özel bankaların promosyon ödemeleri de değişkenlik gösteriyor. Yapılan ödemelerin 8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiği belirtildi. Ödemeler için Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi Bankası gibi özel bankalarda emekli promosyon ücretleri kamu bankalarına göre çok daha yüksek olduğu ifade ediliyor.