Kent Haberleri

Emeklilere zamlı ödeme müjdesi! Garanti'den sürpriz bir adım geldi

Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir hamle geldi. Banka tarafından emekli vatandaşlara yönelik promosyonlar zamlı şekilde ödenecek. Emeklilerin gözü kulağı hükümetten gelecek haberlere çevrilmişken, Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımızı sevindirecek bir hamle geldi

Asgari ücrete gelen zammın ardından gözler şimdi de emekli ve memurlara yapılacak zam oranlarına çevrildi. Emeklilerin gözü kulağı hükümetten gelecek haberlere çevrilmişken, Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımızı sevindirecek bir hamle geldi. 

 

Milyonlarca emeklinin faydalandığı emekli promosyon ödemelerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Yılın bitmesine sayılı günler kala emekli promosyon ödemesine ilişkin son hamle Garanti BBVA’dan geldi. Garanti Bankası yaptığı açıklamasında rekor promosyon ödemesini duyurdu. Bu şekilde Garanti BBVA emekli promosyon ödemesinin güncellendiği duyuruldu. İşte detaylar..

Konuya ilişkin açıklama Garanti BBVA resmi web sayfası üzerinden yapıldı. Banka, yaptığı açıklamasında maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 7 bin 500 TL’ye kadar ödeme yapılacağını duyurdu.

 

Aldığınız maaşa göre ödenecek promosyon tutarı şu şekilde olacak

Garanti Bankası’nda emekli maaşı 3500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL,

3500 TL ile 7.500 TL arası emekli maaşı alan vatandaşlara 4.200 TL,

7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5.400 TL,

10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlara 6.000 TL tutarında nakit promosyon verilecek.

SON TARİH 31 ARALIK AMAN BU TARİHİ AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN

Promosyon avantajlarından bir ile 31 Aralık 2022 tarifeleri arasında gelir ya da aylıklarına 3 yıl süreyle Garanti Bankası’na taşımayı vadeden emekli vatandaşlar bu avantajdan faydalanacaktır.