04 / 05 / 2024

Emeklileri bir hayli üzecek promosyon kararı! 20 bin TL derken ani çekilme oldu... Ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi

Emeklileri bir hayli üzecek promosyon kararı! 20 bin TL derken ani çekilme oldu... Ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi

Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Bu gelişmeye göre bazı bankalar promosyonlarla ilgili yeni kararlar aldı. Gelin bu kararlara göz atalım.



Özel bankalar, emekli promosyonlarında ciddi bir yarışa girdi. Bankalar son olarak emekli promosyon miktarlarını 10 bin TL'ye kadar yükseltti. Emekliler de bu miktarların daha yukarıya çıkmasını bekliyordu. Ancak beklenen gibi olmadı ve bazı bankalar promosyon miktarlarının 20 bin TL seviyelerine çıkarmak yerine yarıştan çekilme kararı aldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön