05 / 05 / 2024

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde verilecek emekli bayram ikramiyesi, 4 katına çıkarılarak tam 8.500 TL olarak belirlendi.



Bu müjdenin yanı sıra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, emekli vatandaşlara bir sürpriz yaparak Ramazan Bayramı'nda yatan emekli ikramiyesi farkı da hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bayram ikramiyeleri ile ilgili sıra sıra gelen bu müjdeler emeklilerin yüzünü güldürdü. 8.500 TL emekli ikramiyesi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli ikramiyelerinde rekor artış! 4 katına çıkarıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak'ta bulunan Devrek ve Çaycuma ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Cuma namazı sonrasında emekli vatandaşlara hitap eden Babacan, Türk Lirası'nın değer kaybettiğini ve 200 dolarlık banknotun artık 134 dolara denk gelmediğini belirtti. 2009 yılında çıkarılan 200 TL banknotunun bugün sadece 10 dolar değerinde olduğunu vurgulayan Babacan, "124 doları kim aldı?" diye sordu.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine de değinen Babacan, emekli vatandaşlara müjde verdi. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyelerinin güncelleneceğini açıklayarak, "İki bayramda da emekli ikramiyesini 1500 TL'den alıp 8500 TL'ye çıkaracağız. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın farkını da ödeyeceğiz" dedi. Kaynak sorunu hakkında da konuşan Babacan, Türkiye'nin büyük israf ve savurganlık içinde olduğunu belirtti ve devletin ödediği faizi düşürerek israfın önlenmesiyle bu sorunu çözeceklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön