Kent Haberleri

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı resmen peş peşe hesaplandı! Bu rakamları duyanlar şaşıp kaldı! Hemen bir bakın

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı resmen peş peşe hesaplandı! Hesaplanan bu son dakikak rakamlarını duyanlar şaşıp kaldı... Hemen bir bakın...Pek çok kişinin gündemini meşgul eden SSK ve BağKur hesaplamaları da bu kez ocak ayı zammı için yapılıyor

Milyonlarca emekli arama motorlarında sık sık aradığı emekli zammı 1 Ocak 2023 tahminleri de peş peşe geldi. Pek çok kişinin gündemini meşgul eden SSK ve BağKur hesaplamaları da bu kez ocak ayı zammı için yapılıyor.

Emekli maaşları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, resmi olarak açıklanan 6 aylık enflasyon oranları ile resmen belli olacak emekli zammı için şimdilik 4 aylık oranlar geride kaldı. 

Aktarılan detaylara göre, enflasyon zammı ile düşünülen ilk maaş tahminleri de tek tek açıklanıyor.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı resmen peş peşe hesaplandı! Hesaplanan bu son dakikak rakamlarını duyanlar şaşıp kaldı... Hemen bir bakın...

Sabah'ın aktardığı habere göre, 1 Ocak 2023 Ocak emekli zammı hesaplama işlemleri SSK ve BağKur emekli maaşı tablosunda da resmen başladı. Merakla beklenen 4 aylık enflasyon zammı ile değerlendirilen rakamlarda 5. Oran için de geri sayım resmen başladı. 

Konu ile ilgili verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından farklı bir hazırlık olduğu açıklanan ocak zammı son dakika haberleri pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. 

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR 2022?

Aktarılan detaylara göre, Temmuz ayı sonrasında emekli zammı 6 aylık enflasyon oranı olan yüzde 42,35 oranında artırılmıştı ve böylece de en düşük maaş da 3 bin 500 lira olmuştu.

Yine verilen detaylara göre, 2022 Ocak zammı ile en düşük miktar 1.500 liradan 2 bin 500 liraya yükselmişti. Yüzde 66 oranı üzerine alınan yüzde 42,35 emekli vatandaşlar toplamda yüzde 133 zam almış oldu.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı resmen peş peşe hesaplandı! Hesaplanan bu son dakikak rakamlarını duyanlar şaşıp kaldı... Hemen bir bakın...

HESAPLANAN BU RAKAMLARI DUYANLAR ŞAŞIP KALDI

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli maaşları ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, 4 aylık enflasyon sonrası 3 bin 500 sınırında olan en düşük emekli maaşı yaklaşık 3 bin 700-800 TL sınırına kadar geldi.

Yine verilen bilgiye gmre, yıl sonu beklenti anketlerinin gerçekleşmesi halinde emekli maaşı için yüzde 20-23 aralığında zam oranı beklenirken en düşük emekli maaşına da 4 bin TL ve 4 bin 500 TL rakamları öne çıkıyor.

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu! Bu rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın!

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kıyamet koptu! Peş peşe açıklanan bu rakamları görenler şaştı kaldı! Hemen bakın

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamı duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!