Kent Haberleri

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı... Hemen bir bakın...Merakla beklenen 4 aylık enflasyon oranları belli olurken milyonlarca emekli vatandaş da son dakika gelişmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor

1 Ocak 2023'e sayılı günler kala emekli maaşları için de araştırmalar başladı. Merakla beklenen 4 aylık enflasyon oranları belli olurken milyonlarca emekli vatandaş da son dakika gelişmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emekli maaşları için şimdilik sadece 2 aylık bir fark kaldı. 

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 3 BİN 500 TL'YE ÇIKMIŞTI

Bu yılın Temmuz ayı sonrasında emekli zammında 6 aylık enflasyon oranı olan yüzde 42,35'lik artış yapılmıştı. SSK ve Bağ-KUR emekli olan vatandaşlar almış oldukları yüzde 42,35 zam oranı ile en düşük 3 bin 500 liradan maaş almaya başladı.

Bu yılın Ocak ayı zammı ile en düşük miktar 1.500 TL'den 2 bin 500 liraya çıkmıştı. Yani milyonlarca emekli yüzde 66 oranı üzerine alınan yüzde 42,35 emekli maaş zammı ile toplamda yüzde 133'lük zam almış oldu. 

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

"VATANDAŞLAR ENFLASYONA EZDİRİLMEYECEK"

Sabah gazetesinin aktardığı detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta tazelediği enflasyon mücadelesi mesajı ocak zammı için de etkili oluyor.

SOSYAL REFAH DÜZENLEMESİ MÜJDESİ

Yine verilen detaylara göre, milyonlarca emekli ve memurun beklediği 1 Ocak 2023 zammı ile maaşlar artacakken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, milyonları doğrudan ya da dolaylı yoldan etkileyecek olan sosyal refah düzenlemeleri üzerinde yoğunlaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ARTIŞ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, memur, emekli maaşları ve tüm kesimlerin gelirlerini etkileyecek olan ödemelerin yıl başında ciddi şekilde yükseltileceğine değinerek, enflasyonun neden olduğu refah kaybının da aşama aşama giderileceğini belirtmişti.

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI İÇİN KONUŞULANLAR RAKAMLAR...

Verilen detaylara göre, 4 aylık enflasyon sonrası 3 bin 500 Türk Lirası sınırında olan en düşük emekli maaşı yaklaşık 3 bin 700-800 TL sınırına yaklaşmış oldu. Yine verilen bilgilere göre, yıl sonu beklenti anketlerinin gerçekleşmesi halinde emekli maaşı için yüzde 20-23 aralığında zam oranı hesaplanıyor ve en düşük emekli maaşının da 4 bin-4 bin 500 TL olması bekleniyor. 

Milyonlarca kişinin gündeminde olan emekli maaşı ile ilgili milliyet.com.tr'ye açıklamalar yapan Muhammet Bayram maaşlara yüzde 20 zam gelirse, maaş 4 bin 200 lira, yüzde 25 zam gelirse 4 bin 375 lira, yüzde 30 zam gelirse 4 bin 550 lira, yüzde 35'lik bir zam gelirse 4 bin 725 lira, yüzde 40'lık bir zam gelirse ise 4 bin 900 lira olacağını söyledi.

Emekli promosyonlarında 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank Halkbank resmen ipleri kopardı! Duyanın ağzı açık kaldı

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

1 Ocak 2023 emekli zammı bir hesaplandı pir hesaplandı! Hemen Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığının 3 aylık zammına göz atın!