30 / 06 / 2024

Emeklilerin aylığına ek 15 bin TL yatıyor: Son iki gün! Garanti bankası promosyon! 

Emeklilerin aylığına ek 15 bin TL yatıyor: Son iki gün! Garanti bankası promosyon! 

Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon ödediğini merakla araştırıyor. Peki Garanti emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Garanti Bankası promosyon...



Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından emeklilere maaş promosyonu veriliyor. Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon ödediğini merakla araştırıyor. 

Kamu bankalarında emekli promosyon ödemeleri 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Özel bankalarda ise promosyon rakamları daha yukarıya çıkıyor. 

Emeklilerin promosyon ödemesinden faydalanmak istedikleri bankaya maaşlarını taşıması gerekiyor. Eğer maaş aldıkları bankadan promosyon almak istiyorlarsa, sadece başvuru yapmaları yeterli oluyor. 

Emeklilerin maaş promosyonunda en çok merak ettiği bankalardan biri Garanti BBVA. Peki Garanti emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Garanti Bankası promosyon...

Emeklilerin aylığına ek 15 bin TL yatıyor: Son iki gün! Garanti bankası promosyon! 

GARANTİ BANKASI PROMOSYON BAŞVURU 2024 

Garanti BBVA emekli promosyonu 1 Mayıs -31 Mayıs tarihleri için belirlendi. 

SSK ya da Bağ-Kur’dan yeni emekli olacakların SGK müdürlüklerine giderek veya e-Devlet üzerinden ulaşabilecekleri Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların ise çalıştıkları şirkete verecekleri emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçerek emekli banka promosyonları avantajından faydalanabiliyor. 

Maaşını başka bankadan taşımak isteyen ve Garanti BBVA müşterisi olmayanlar Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşteri olabiliyor, emekli aylığını taşıyarak promosyon alabiliyor. 

Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız  Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Emeklilerin aylığına ek 15 bin TL yatıyor: Son iki gün! Garanti bankası promosyon! 

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR? 

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 15 bin liraya varan nakit promosyon imkanı sunuluyor. İşte maaşa göre yapılan promosyon ödemeleri: 

Maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilere 6.250 bin lira, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilere 10 bin lira, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilere 12.500 TL ve 20 bin lira ve üstünde olan emeklilerimize 15 bin TL promosyon ödeniyor. 

Milli Emlak'tan başkent  Ankara  ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Sektörden katlamalı vergi eleştirisi: Yatırımcıyı yurt dışına kaçar, işsizlik artar!

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 19.2 milyon TL oldu: Vatandaşlar isyanda! 


Geri Dön