Kent Haberleri

Emeklilerin cebini şişirecek ikramiye müjdesi! Bütün emeklilere o tarihte tak yatacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Emekliler 2023 yılı için verilen maaş zamlarının ardından hayal kırıklığına uğradıkları için şimdi büyük bir heyecanla bayram ikramiyelerini bekliyor. Tüm emekliler o tarihte ikramiyeyi alacak. Peki, bayram ikramiyelerinde zam gelecek mi? İşte bütün detaylar...Verilen ayrıntılara göre; emekli ve memur zammı yüzde 30 olarak duyuruldu ve bu sebeple emeklilerin yüksek maaş hayalleri yerle bir oldu

Emekliler 2023 senesi için verilen maaş zamları sonrasında hayal kırıklığına uğradıkları için şimdi büyük bir heyecan ile bayram ikramiyelerini bekliyor. Verilen ayrıntılara göre; emekli ve memur zammı yüzde 30 olarak duyuruldu ve bu sebeple emeklilerin yüksek maaş hayalleri yerle bir oldu. Fakat şimdi emeklilerin ilgisini 2023 senesi bayram ikramiyeleri çekiyor. Konu ile alakalı olarak, asgari ücret ve 65 yaş aylığı, işsizlik maaşı gibi farklı alanlara zam geldiği biliniyor, fakat emekli ikramiyelerine zam gelip gelmeyeceği de sorgulanıyor.

İşte bütün ayrıntılar...

EMEKLİLERE 2023 İÇİN SON DAKİKA İKRAMİYE MÜJDESİ GELDİ! TEK TEK AÇIKLANAN BU TARİHİ DUYAN ZEVKTEN ADETA DÖRT KÖŞE OLDU!

Habertürk'te yer alan bir habere göre; milyonlarca emekli bayram ikramiyesinin artmasını bekliyor. Memur ve emeklilerin maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağı duyurulduktan sonra emeklilere bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı araştırılıyor. Edinilen bilgiye göre, geçen sene SGK, Emekli Sandığı İdaresi, Serbest Meslek Sandığı emeklileri, dul ve dul kadınlara, gaziler, geçici köy korucuları, sporculara geçen yıl bin 1000 TL bayram ikramiyesi verildi. Kore, Kıbrıs ve Kurtuluş Savaşı gazilerine, terör faaliyetleri nedeniyle emekli maaşı bağlanan sivillere ve hayatını kaybedenlerin mirasçılarına "şampiyon" unvanı verildi.

EMEKLİLERE 2023 İÇİN SON DAKİKA İKRAMİYE MÜJDESİ GELDİ

Geçen sene Ramazan ve Kurban Bayramı tatillerinde emeklilere bin 100 TL ikramiye verildi. Bu, o tatillerde ödenen toplam ikramiyeyi 2 bin 200 TL'ye çıkardı. 2023 senesinde emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat ikramiyelerin hesaplara yatırılacağı yaklaşık tarihler ortaya çıktı.

TEK TEK AÇIKLANAN BU TARİHİ DUYAN ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLDU

Verilen son bilgilere göre; bu sene Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023 ve 23 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında, Kurban Bayramı tatili ise 29 Haziran 2023 ve 2 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında yapılacak. Emeklilere bayram ikramiyesi, 13 milyon emeklinin dört gözle beklediği emekli maaşının bu tarihlerden 3 ya da 4 gün önce hesaplarına geçirilmesi bekleniyor.

PTT'den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!
Evlenmek isteyenlere güçlü destek! Tam 33 Bin TL para verilecek! Bu destek ödemesi göbek attıracak!
EYT'lilere son dakika müjdesi! 1.500 TL para geri ödenecek! Bu tarihlere çok dikkat edin!