02 / 05 / 2024

Emeklilerin gözü bu ikramiyede! Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

Emeklilerin gözü bu ikramiyede! Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

Emekliler merakla Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili gelecek açıklamaları bekliyor. Emekliler ''Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek?'' sorularını araştırıyor. 



Milyonlarca emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ikramiyesindeki gelişmeleri takipe diyor. Akp'de emeklilere 5 nmi lira ikramiye verileceği açıklaması gelmişti. Peki emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi be zaman verilecek, tarih belli oldu mu? İşte detaylar...

CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

KP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, geçen günlerde emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili konuşma yaptı.

Dağ, "Bakanlıklarımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar" ifadesini kullandı.

Dağ, 29 Ekim’de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceğine yönelik gelen soruyu yanıtladı. Konu ile ilgili bir tarih vermenin bulunduğu konum itibariyle doğrul olmadığını belirtti. Hangi aşamada olduğunu çok fazla bilmediğini söyleyen Dağ ''Ama Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar. İnşallah bu konudaki çalışmalar nihayete erdiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır” ifadelerini kullandı.

Peki Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? Cumhuryet Bayramı ikramiyesinin verileceği tarih belli oldu mu? İşte Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili merak edilenler...

Emeklilerin gözü bu ikramiyede! Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

EMEKLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Yaklaşık 17 milyon emekli Ramazan ve Kurban bayramları olmak üzere iki kez ikramiye alıyor. 

Bu yıla özel Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla, üçüncü ikramiye ödenmesinin gündeme geldiği iddiaları sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. 

Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının düzenleme için hazırlıklar yaptığı ortaya çıktı.

Söz konuus açıklamanın çalışma bittikten sonra ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kamuoyuna duyurulacağı tahmin ediliyor.

Emekli maaş zammında rakam ortaya çıktı! Maaşı 7 bin, 8 bin, 9 bin TL olan SSK, BağKur emeklilerine müjde! Hemen bakın!

Emekli zammı için beklenen haber geldi! Üç bakan masaya oturdu! SGK, Bağ-kur, 4A, 4B emeklileri hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Geri Dön