16 / 06 / 2024

Emeklilerin hesabına 31 Mayıs'a kadar 18 bin TL yatıyor! İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

Emeklilerin hesabına 31 Mayıs'a kadar 18 bin TL yatıyor! İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

Milyonlarca emekli şimdi banka banka promosyon rakamlarının kaç TL olduğunu araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Yapı Kredi yer alıyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024...



SGK'dan emekli aylığı alan Bağ-Kur ve SSK'lı vatandaşların tamamına hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Kamu bankalarında emekli promosyonları 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişirken, özel bankalarda bu rakamlar daha da yukarı çıkıyor. 

Emeklilerin nakit promosyon ödemesinden faydalanmak için banka değiştirme hakları bulunuyor. Ancak promosyon ödemeleri 3 sene taahhüt ile yapılıyor. Mayıs ayına ilişkin emekli promosyon rakamları güncellendi. 

Milyonlarca emekli şimdi banka banka promosyon rakamlarının kaç TL olduğunu araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Yapı Kredi yer alıyor. 

Peki Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

Emeklilerin hesabına 31 Mayıs a kadar 18 bin TL yatıyor! İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON 2024 BAŞVURU 

Yapı Kredi tarafından T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlanan “Emeklilik Paketi” avantajları açıklandı. Bu kapsamda emekliye Mayıs ayında ödenecek promosyon rakamları tek tek belli oldu. 

7 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler 18 bin TL'ye ulaşan promosyon ödemesi alabiliyor.

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacakların, e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacakları başvuru sırasında, Emekli Sandığı’ndan emekli olacak kişilerin ise çalışmakta oldukları kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına iletecekleri emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi  tercih etmesi gerekiyor. Bu şekilde promosyon ödemesinden faydalanılabiliyor. 

Hali hazırda emekli olan ve Yapı Kredi promosyonundan faydalanmak isteyenlerin de Yapı Kredi müşterisi olamaları durumunda maaşlarını Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabiliyorlar. Ayrıca, maaş taşıma işleri müşteri iletişim merkezi, şubeler ve e-Devlet üzerinden de yapılıyor. 

Yapı Kredi müşterisi olmayanlar ise Yapı Kredi Mobil’i indirerek emekli maaşını taşıyabiliyor. Yine bu işlem de e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da maaş taşınabiliyor. 

Emeklilerin hesabına 31 Mayıs a kadar 18 bin TL yatıyor! İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR? 

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir şart olmadan, bir aylık maaş; 

- 9.999 TL'ye kadarsa 6.250 lira; 

- 10 bin TL - 14.999 TL arasındaysa 10.000 TL; 

- 15 bin TL - 19.999 TL arasındaysa 12.500 lira; 

- 20 bin liranın üzerindeyse 15 bin lira promosyon ödemesi yapılıyor. 

Ayrıca, Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilirse 1.000 TL ek nakit ödül, 

Yine Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması halinde 1.000 TL ek ödül ve ilk kez Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapması veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması durumunda da 1.000 TL ek ödül veriliyor. 

Bu üç ödülle birlikte Yapı Kredi emekli promosyon 2024, 18 bin TL'ye yükselmiş oluyor. 

Emekli ve asgari ücret zammında son dakika! Zam oranlarını canlı yayında açıkladı!

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

En düşük emekli aylığı 12 bin 500 TL! Emeklilere kök maaş müjdesi: Şimdi rakamlar açıklandı! 


 


Geri Dön