Ekonomi

Emeklilerin yüzü gülecek! Bu bankadan emeklilere 10 bin TL'lik promosyon!

Emeklilik promosyonları iyice gündemdeyken bu banka yüz güldürecek bir haber ile geldi. İlgili banka emekli promosyonu olarak 10 bin TL veriyor!Söz konusu bankadan emekli maaşı alan müşteriler, maaş tutarına göre değişen koşulsuz nakit promosyonlar kazanabiliyor

Türkiye’nin en çok müşteriye sahip bankalarından olan bu banka, emekli müşterilerine yönelik sunduğu promosyon fırsatını arttırdı. Söz konusu bankadan emekli maaşı alan müşteriler, maaş tutarına göre değişen koşulsuz nakit promosyonlar kazanabiliyor. Bu promosyon tutarı, 8.500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Emekli maaşlarını bu bankadan almaya başlayan müşteriler, bu avantajlı tekliften faydalanabilirler.

10 bin TL’lik emekli promosyon detayları

ING Türkiye, emekli müşterilerine sunulan promosyon tutarını artırdı. Emekli maaşlarını ING'den almaya başlayan müşteriler, maaş tutarlarına göre 8.500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanabilirler. Ayrıca emekli maaşlarını ilk defa ING'ye taşıyan müşteriler, vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatları vererek 1.500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanabilirler. Bu şekilde, toplamda 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından faydalanabilirler.

13 Mart 2023 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında emekli maaşlarını ING'den 3 yıl boyunca almayı taahhüt eden mevcut ve yeni müşteriler, 8.500 TL'ye kadar ek koşulsuz nakit promosyon kazanabilirler. Emekli maaş tutarlarına göre; 3.500 TL'ye kadar olanlar 5.100 TL, 3.500 TL - 7.500 TL arası olanlar 5.950 TL, 7.500 TL - 10.000 TL arası olanlar 7.650 TL, 10.000 TL ve üzeri olanlar ise 8.500 TL ek nakit promosyon kazanabilirler. Ayrıca, 15 Mart 2023 - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında ilk defa emekli maaşını ING'ye getiren müşteriler, verecekleri her otomatik fatura talimatı için 500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanabilirler.

 

EYT’lilerde 10 bin TL’lik promosyondan faydalanabilecek

EYT kapsamında ilk defa emekli olan kişiler, e-Devlet ya da SGK müdürlüklerinde maaş bankası olarak ING'yi seçerek bu avantajlardan yararlanabilirler. Emekli maaşını farklı bir bankadan ING'ye taşımak isteyen müşteriler ise e-Devlet üzerinden, ING şubelerinden ya da ING Cebimdeki Danışman aracılığıyla taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Emekli maaşını ING'den alan tüm müşteriler, dijital para transferlerinde ücret ödemiyorlar. Ayrıca, ilk defa ING Kredi Kartı başvurusu yapan emekliler, 1 yıl boyunca kart aidatı ödemiyor ve 5.000 TL masrafsız ve faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilirler. Emekli maaşını taşıyanlara, %1,54'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuluyor ve kredi tahsis ücreti alınmıyor. Maaşını ING'ye taşıyan emekliler, 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan Turuncu Ekstra avantajlarından yararlan!

Bu bankalarda resmen büyük deprem! Akbank, Garanti, ING, İş Bankası tek tek açıkladı, duyanların adeta dünyası karardı! 

Flaş.. Flaş.. ING Bank kalem kalem açıkladı! İşte emekli promosyonunda muhteşem teklifler! Son noktayı koydu

Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...