Ekonomi

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!

Ocak ayında zamlı maaşlarına kavuşan emekliler için şubat ayında da maaşlarının artmasını sağlayacak ek gelirler gelmeye devam ediyor. Peki şubat ayında emeklileri bekleyen ek gelir kaç lira? İşte ayrıntılar...Buna göre emekli maaşımı ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 750 liraya kadar nakit promosyon verileceği bildirildi

Milyonlarca emekli ocak ayında zamlı maaşlarını kavuşurken bankalar  da emekliler için yarışa girdi ve çok önemli kampanyalar düzenlendi. Buna göre emekli maaşımı ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 750 liraya kadar nakit promosyon verileceği bildirildi. Buna göre bu ay başvuru yapan emeklinin maaşı sadece bu ay 750 lira artacak.

750 LİRA NAKİT VERİLİYOR

Ziraat Bankası konu ile ilgili  çok önemli açıklamalar yaptı. Açıklamada, emeklilere ne kadar para verileceğinin detaylarına yer verildi. Buna göre maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emekliler 750 lira kazanmış olacak.

Ziraat Bankası'nın emeklilere özel yapmış olduğu kampanyanın detayları şu şekilde.:.
 

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Promosyon ödemeleri ile ilgili Ziraat Bankası açıklama yaptı. Açıklamada; 1.500 lira altında emekli aylığı alanlara 500,00 lira, 1.500 lira ila 2.500 lira arasında emekli aylığı alanlara 625,00 lira, 2.500 lira ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 lira promosyon ödemesi yapılacağının bilgisi yer alırken en düşük emekli maaşı 2 bin 500 lira olmasından kaynaklı, emekli olan herkese 750 lira nakit ödeme yapılacak.

 

MAAŞ TOPLAMINA GÖRE ÖDEME

Duyuruda, emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan müşterilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl süreyle Ziraat Bankası üzerinden almak için başvuruda bulunmalarının yeterli olduğu belirtildi.

Bu kampanyadan yaralanmak isteyen milyonlarca emekli başvuruları nasıl yapacağını merak ediyor. Ziraat Bankası başvuruların nasıl ve nereden yapılacağına dair duyuru yaptı...

 

SMS BAŞVURU DETAYI

Kamupersonelinet' te yer alan habere göre; bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşlar Ziraat Şubeleri, İnternet Şubeleri, Ziraat Mobil, Ziraat ATM’ leri, SMS Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile başvurularını yapabilecekler.  Aynı zamanda başvuruların SMS aracılığı ile yapıldığında 4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarasını yazarak SMS gönderilmesi sonrasında Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranılacağı ve müşterinin onayının alınacağının bilgisi emekliler ile paylaşıldı.

Maaşa ek ödeme hesaplara yatıyor! E

meklilere son dakika müjdesi!

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Dolar ve Euro'da son durum!

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?